Feriebolig i Arles i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Mas du Petit Fourchon

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Landstedet Mas du Petit Fourchon ligger ca. 2 km uden for Arles på en stor naturgrund på 40 hektar. Ved ankomsten tager Pascale Riera og hendes godmodige hund imod deres gæster. Udover hunden har Pascale også får, geder og heste. Selvom mas'en kun ligger et par kilometer uden for Arles, ligger det forholdsvist isoleret med langt til nærmeste nabo.

Charmerende og autentisk stil

Le Petit Fourchon er det sidste hus på grusvejen, og derfor er der kun udsigt til den vidunderlige natur med sit rige fugleliv. Bygningen er totalt restaureret og fremstår aldeles velholdt og med masser af charme. Værelserne er indrettet i en gammel bygning fra det 17. århundrede, og er tro over for den gamle stil, hvilket gør opholdet hyggeligt og autentisk.

Udendørs faciliteter

Stedet er ideelt for par, men også for børnefamilier med trang til rolige omgivelser tæt på dyr og natur. Poolområdet er indhegnet af en lav mur og ligger ca. 100 meter fra huset. Rundt om poolen er der anlagt en flisegang, hvor der opstilles liggestole om sommeren. På gårdspladsen er der en parkeringsplads med plads til alle.

Morgenmaden kan nydes ude

Morgenmadsrestauranten og opholdsstuen ligger bagest i bygningen. Når vejret tillader det, kan man endvidere nyde sin morgenmad udendørs ved siden af oliventræerne.

Værelserne på Mas du Petit Fourchon

Dobbeltværelse (inkl. morgenmad)

De fire værelser findes alle på 1. sal. under det højloftede tag. De er rummelige og indrettet i en ældre provencalsk stil i varme jordfarver. I alle værelser er der wifi, minibar, tv med franske kanaler samt badeværelse med badekar og seperat toilet, bruser og hårtørrer.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Le Mas du Soleil

Salon-de-Provence, Provence-Alpes-Côte d'Azur

La Petite Auberge

Tourtour, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel Mas des Figues

Saint-Rémy-de-Provence, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Anbefalinger til dig

Residence Odalys Bastide des Chenes

Gordes, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les Villas de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les Domaines de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

search map