Feriebolig i Arles i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Mas du Petit Fourchon

Pris fra pr. pers.
 
Mas du Petit Fourchon er ikke tilgængelig i øjeblikket
Mas du Petit Fourchon er ikke en del af programmet hos In-France i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Arles og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Henter indhold

Landstedet Mas du Petit Fourchon ligger ca. 2 km uden for Arles på en stor naturgrund på 40 hektar. Ved ankomsten tager Pascale Riera og hendes godmodige hund imod deres gæster. Udover hunden har Pascale også får, geder og heste. Selvom mas'en kun ligger et par kilometer uden for Arles, ligger det forholdsvist isoleret med langt til nærmeste nabo.

Charmerende og autentisk stil

Le Petit Fourchon er det sidste hus på grusvejen, og derfor er der kun udsigt til den vidunderlige natur med sit rige fugleliv. Bygningen er totalt restaureret og fremstår aldeles velholdt og med masser af charme. Værelserne er indrettet i en gammel bygning fra det 17. århundrede, og er tro over for den gamle stil, hvilket gør opholdet hyggeligt og autentisk.

Udendørs faciliteter

Stedet er ideelt for par, men også for børnefamilier med trang til rolige omgivelser tæt på dyr og natur. Poolområdet er indhegnet af en lav mur og ligger ca. 100 meter fra huset. Rundt om poolen er der anlagt en flisegang, hvor der opstilles liggestole om sommeren. På gårdspladsen er der en parkeringsplads med plads til alle.

Morgenmaden kan nydes ude

Morgenmadsrestauranten og opholdsstuen ligger bagest i bygningen. Når vejret tillader det, kan man endvidere nyde sin morgenmad udendørs ved siden af oliventræerne.

Værelserne på Mas du Petit Fourchon

Dobbeltværelse

De fire værelser findes alle på 1. sal. under det højloftede tag. De er rummelige og indrettet i en ældre provencalsk stil i varme jordfarver. I alle værelser er der wifi, minibar, tv med franske kanaler samt badeværelse med badekar og seperat toilet, bruser og hårtørrer.

 
 

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel Helios

Antibes - Juan Les Pins

Aparthotel Odalys Olympe

Antibes - Juan Les Pins

In-France bliver til Signatours

I fremtiden finder du alle rejser til Frankrig på Signatours.dk - klik på logoet og du bliver ført direkte til en verden af billige rejser med nøje udvalgte hoteller og ferieboliger.

Vind en rejse for 2 personer inkl. fly og hotel

Kig forbi Signatours.dk og deltag i konkurrencen om en storbyferie for 2 personer inkl. fly, hotel, transfer og en middag!

>> se mere her og deltag i konkurrencen her 

 

Se alle rejser her

search map