Hotel i Aups i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Bastide de Calalou

Pris fra pr. pers.
Comfort
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det elegante Hotel Bastide de Calalou ligger midt i naturparken "Verdon" i 600 meters højde med en smuk udsigt over "Aups"-dalen. Den nærmeste by er Moissac-Bellevue, som er en typisk lille Provence-by, hvor du finder et lille udvalg af butikker og restauranter. En dagstur til stranden kan også lade sig gøre, da der blot er ca. 60 km til kysten.

Hotel i grønne og luftige omgivelser

Hotellet ligger midt i en 4 hektar stor og grøn park med gamle oliventræer og pinjetræer. I haven findes der, ud over tennisbane og petanquebane, en flot pool (7x16) dekoreret med mosaik og omkranset af terrasse med solstole og parasoller. Med en beliggenhed midt i det grønne landskab er hotellet et oplagt sted for udflugter i naturen, der byder på et bakket landskab med olivenlunde, lavendelmarker og vinmarker samt små byer spredt rundt i bakkerne.

Antik stil med personlig indretning

Hotel bastide de Calalou har en yderst elegant indretning, der emmer af stemning og personlighed. Overalt i huset finder du gamle og antikke møbler, som er gået i familiearv gennem generationer. Hotellet rummer hyggelige fællesstuer, hvoraf en er indrettet som bibliotek, en anden som pejsestue med bar og klaver og en tredje som tv-stue. Restauranten er åben morgen, middag og aften året rundt, og her serveres menuer baseret på retter fra lokalområdet, som kan nydes i restauranten, på terrassen eller på verandaen. Der er wi-fi overalt på hotellet, og mod betaling kan man få massage og wellness. Her findes ydermere elevator og aflukket parkering i haven.

Elegante værelser

Der er i alt 32 værelser på hotellet fordelt på kategorierne Comfort-, Romantique- og Junior Suite-værelser. Alle er de smukt indrettet med antikke møbler og malet i varme farver. Samtlige værelser råder over wi-fi, fladskærms-tv med satellitkanaler, minibar og pengeboks. Comfortværelserne ligger på anden etage i hovedbygningen med udsigt ud over dalen/haven eller i stueetage direkte ud til haven.

Værelserne på Bastide de Calalou

Dobbeltvær. Comfort

Comfort-værelserne er ca. 20 m². Alle værelserne har eget bad med bruser, toilet og hårtørrer.

Dobbeltvær. Comfort med terrasse

Comfort-værelserne er ca. 20 m². Alle værelserne har et privat terrasse og eget bad med bruser, toilet og hårtørrer.

Junior Suite

Junior Suite-værelserne er de største på stedet (ca. 40 m²) og egner sig fint til familier. De kigger alle ud til haven, men har ingen privat terrasse eller have selv. De er flot indrettede med antikke møbler og råder over eget bad med enten bruser eller karbad, toilet og hårtørrer.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Les Domaines de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

La Bastide d'Eygalières

Eygalières, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel Mas de l'Oulivie

Les Baux-de-Provence, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Anbefalinger til dig

Les villas du Clos des Oliviers

Vidauban, Provence-Alpes-Côte d'Azur

La Bastide d'Eygalières

Eygalières, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Residence Odalys Les Bastides de Grimaud

Grimaud, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

search map