Hotel i Avignon i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel de l'Horloge

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel de l'Horloge ligger i hjertet af Avignon i en lille sidegade rundt om hjørnet fra Place de l'Horloge, hvor der er masser af liv i form af restauranter og markeder. Tæt på pladsen er der gode shoppemuligheder, og der er ca. 250 m til Pavernes Palads og den historiske plads foran paladset. Ud over den centrale placering byder hotellet på hyggelig værelser og en overdårdig morgenmadsbuffet.

Central placering

Selv om Hotel de l'Horloge har det centrale Avignon lige uden for døren, ligger hotellet i et stille og rolig kvarter. Hotellet ligger kun ca. 300 meter fra bymuren, hvor det er ideelt at parkere. Her kan man også nyde de skønne områder omkring Rhônefloden og den kendte bro Pont St. Bénézet, der lægger navn til sangen Sur le Pont d'Avignon. Banegården ligger ca. 700 meter fra hotellet.

Indendørs charme

Hotellet er indrettet med et gedigent møblement, der er moderne med et rustikt touch. Receptionen ligger i forbindelse med et lille lobbyområde med lounge. Morgenmadsrestauranten er meget hyggeligt indrettet med en udestue, der er bygget uden på facaden, så man har en oplevelse af at sidde på fortovet og spise. På grund af den lyse udestue falder der er meget klart lys ind i resten af restauranten. Morgenmaden serveres som buffet.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Le Mas du Soleil

Salon-de-Provence, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Anbefalinger til dig

Hotel de Paris

Cannes, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les Domaines de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Le Relais des Landes

Ouchamps, Centre Val de Loire

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Aquabella Hotel

Aix-en-Provence

Mimozas Resort

Mandelieu - La Napoule

search map