Hotel i Avignon i Provence-Alpes-Côte d'Azur

La Magnaneraie

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Avignon - stedet hvor Petrarca og Laura mødes - er også stedet hvor du kan gå på opdagelse både i den franske historie, men også se forbindelsen til den italienske. Som pavesæde fra 400 tallet, har byen en imponerende samling af majestætiske paladser i det historiske centrum sammen med en afslappet atmosfære på de små markeder og hyggelige terrasser. Bliv en del af bylivet og nyd stemningen før du trækker dig tilbage til den afslappende have på Hotel La Magnaneraie.

En speciel historie

Hold din ferie i en bygning som har en alt andet end simpel fortid: Først var den kardinalernes hjem under pave sædets periode i Avignon. I de følgende århundreder får den en helt anden skæbne. Først som landejendom og mødested for nogle af regionens kunstnere. En af dem beslutter at oprette en næsten religiøs orden kaldet " Drikkebroderordenen af den strikte observans" - det vil sige et glædes-/værtshus, hvor den primære aktivitet gik ud på at nyde vin. Til hver mand som besøger huset bliver givet et tilnavn relateret til drikkeaktiviteten. Ordnen bliver til i starten af 1700 tallet og består i næsten et halvt århundrede, gennem hvilket det udvikler sig til et meget populært mødested. Da ordnen uddør genopstår bygningen som landbrugsejendom der producerer silke med navnet Magnaneraie. Efter Anden Verdenskrig omdannes bygningen til hotel.

Golf, tennis og udflugter i området ved La Magnaneraie

Under dit ophold på La Magnaneraie kan du vælge og vrage mellem en masse aktiviteter, udover naturligvis at besøge hele Provence. Spil tennis (ca. 800m) og golf (ca. 14km). Eller lej en cykel på stedet og kør til Avignon! Du kører over den berømte bro på vejen.... Eller slap af ved den opvarmede pool mens du ligger og kigger op på himlen fra din liggestol(åben fra april til oktober). Tag bilen og kør ud og oplev smukke Provence: Gordes som ligger på klippefremspringet Luberon og spejder ud over dalen er en af de smukkeste landsbyer i Frankrig og den byder på scenarier der har inspireret mange kunstnere som blandt andre Chagall. Gordes er den mest berømte, men du finder også byer som Roussillon en Provence der har mange ligheder, og i tillæg en smuk rød farve i klipperne som giver stedet en unik fremtoning, her er mindre turister og flere fastboende. Du får her en rigtig god mulighed for at leve dig ind i dagligdagen i en fransk landsby.

Smag på Provence

Morgenmaden spises på hotellet, hvor du finder en klassisk buffet med både sødt og salt, samt kolde og varme drikke, yogurt, müsli, ost og afskåret pålæg. Spis din frokost og middag på hotellets restaurant "Le Mûrier", hvor du kan udforske Provences egnsretter, enten indendørs eller udenfor på terrassen under de skyggefulde træer. Og vælg det bedste fra både havet og landet på a la carte menuen. Der er ikke et kæmpe udvalg, men dagsfriske produkter. Prøv lam med rosmarin og karamelliserede grøntsager, eller brasen med den klassiske ratatouille - køkkenchefens specialitet! Er du vegetar er der altid mulighed for en personligt udtænkt menu.

Værelserne
Du kan vælge mellem to værelsestyper på La Magnaneraie: Charme eller Deluxe. På begge er der gratis wi-fi, safe, og badeværelse med kar og brus og hårtørrer. Charme værelserne er ca. 20-25m² og Deluxe værelserne er ca. 30-40m². Alle værelser på La Magnaneraie har aircondition og fladskærms tv.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel Sun Riviera

Cannes, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel de Paris

Cannes, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel Nice Riviera

Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Anbefalinger til dig

Hotel Mas de l'Oulivie

Les Baux-de-Provence, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel du Poete

Fontaine de Vaucluse, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Residence Odalys Les Bastides de Grimaud

Grimaud, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Residence Adriana

Carry Le Rouet

Residence Le Rivage

Mandelieu - La Napoule

search map