Ferieboliger og hoteller i Camargue

Flamingoer Typisk hytte Tarascon Borg Saintes-Maries-de-la-Mer
 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Oplev den enestående natur

La Camargue er kendt for den enestående natur og de mange dyrearter, som trives i det særprægede miljø. Se de vilde hvide heste, lyserøde flamingoer i flok og sorte tyre som bare er en brøkdel af de dyr du finder i området, for ikke at nævne de op til 400 forskellige fuglearter, der lægger vejen forbi hvert år. Kombiner dit besøg i La Camargue med det klassiske solbeskinnede Provence, og få en uforglemmelig ferie.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig

Stort, fladt og vådt!

Rhôneflodens delta er Europas største og dækker hele 930 km². Fra Arles og sydpå afgrænses La Camargue af Rhôneflodens to udløbere Grand Rhône og Petit Rhône og danner dermed næsten en ø for sig selv. Området har siden 1967 været en beskyttet naturpark, og her lever vilde heste og tyre, flamingoer og et utal af andre fuglearter. Her er desuden saltproduktion og rismarker.

Respektér naturen

Hvis du besøger La Camargue, må du være indstillet på, at her ikke er tale om en zoologisk have, men om et beskyttet stykke natur. Det kan derfor tilrådes, at du kun kører på de afmærkede stier og veje, og at du respekterer, at her er tale om vilde dyr, som ikke må fodres eller jages. Da her er meget fugtigt i marskområderne, anbefales det også, at du medbringer effektiv beskyttelse imod myggene, der også trives i det våde miljø. Tag en kraftig kikkert og telelinse med til fuglekigning og fotografering.

Se den fine gamle bydel

Byen Saintes-Maries-de-la-Mer anses for at være et must, og det er der med garanti mange andre besøgende, der har fundet ud af, så forvent ikke at få den fine gamle bydel med de hvide bygninger for dig selv. Der er mange udbydere af ture i området, og hvis du drømmer om selv at gøre les gardiens, de lokale cowboys, kunsten efter, kan din tur også foregå på hesteryg.

 
 

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

search map