Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Cannes summer af liv det meste af året, hvor besøgende i alle aldre tiltrækkes af den helt særlige blanding af middelhavsstemning og internationalt stjernestøv, som den verdenskendte filmfestival kaster af sig.

Langs hele den verdensberømte strandpomenade, La Croissette, ligger det ene strandetablissement efter det andet, mange af dem med restauranter af høj kvalitet side om side med udlejning af solstole og parasoller (husk at det kan være en god idé at reservere sin plads på stranden fra den ene dag til den anden i den travleste højsæson). Foretrækker man et ophold på en offentlig strand frem for en af de private, eller skal man bare have en hurtig dukkert, kan det anbefales at finde Plage Ecrin modsat byen, imod Palm Beach Casino og efter den nye havn (Port Pierre Canto). Her er der nemlig fin sandstrand og fri adgang.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig

Når der er brug for lidt afveksling fra sol og strand, er der rig mulighed for at bruge lidt tid på bylivet. Ud over alle de store mærkevarebutikker, kan det anbefales at se nærmere på butiksgaden Rue Hoche, hvor man foruden mange butikker af forskellig slags også kan finde Galleries Lafayette og Monoprix. Det er også her i Cannes' gamle bydele små krogede gader, at der kan findes mange hyggelige restauranter.

Vil man se nærmere på nogle af de andre byer ved kysten, kan det være en god idé at tage toget, så man slipper for trafikken og ikke skal bruge tid på at finde en parkeringsplads. Her er der endnu flere spændende butikker at besøge for ikke at tale om de verdenskendte muséer i området.

En dagstur til øerne Île Saint Marguerite eller Île Saint-Honorat kan anbefales. Sejlturen tager kun omkring 20 minutter og det kan være en dejlig afveksling fra bylivet at komme ud på havet og mærke havbrisen. Der er ikke mulighed for overnatning på øerne, og det anbefales, at man selv køber ind til en picnic på forhånd eller i kiosken på kajen.

 
 

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel Helios

Antibes - Juan Les Pins

search map