Hotel i Cannes

Hotel Belle Plage Brougham

Pris fra pr. pers.
 
Hotel Belle Plage Brougham er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Belle Plage Brougham er ikke en del af programmet hos In-France i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cannes og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Henter indhold

Hotel Belle Plage Brougham er et klassisk fransk hotel som ligger centralt i Cannes nær den gamle havn og i kort afstand til den ældre bydel og Palais de Festival, hvor den årlige filmfestival afholdes.

Kom let rundt

Herfra kommer du let rundt i byen og det er derfor et godt valg, hvis du gerne vil have muligheden for at trække dig tilbage i fred og ro om aftenen. Hotellet ligger i en moderne bygning og her er udsmykket med originale fotos og plakater fra mange års filmfestivaler.

Spis din morgenmad i restauranten eller i sengen

Hotellet rummer 48 værelser, der ligger fra 2. etage og op til 7. etage. I stueplan findes reception, lobby og elevator. Spis din morgenmad på 1. sal mens du nyder udsigten udover den lille park. Foretrækker du at bruge morgenen i sengen er det også muligt at få serveret morgenmaden på værelset imod et mindre tillæg .

Nyd den fantastiske udsigt fra tagterassen

På 8. etage findes hotellets solterrasse med panoramisk udsigt over havet, pool (8,10 x 3,65 meter) samt bar, der har åbent i sommerhalvåret. Nyd at du både kan høre musik og bestille drinks på terassen fra kl. 18.30 - 19.30 om sommeren. Grib muligheden for at nyde solens sidste stråler inden turen går videre ud i Cannes' myldrende natteliv.

 
 

Lignende boliger

Les villas du Clos des Oliviers

Vidauban, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel Helios

Antibes - Juan Les Pins, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Residence Cap Esterel

Agay, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

In-France bliver til Signatours

I fremtiden finder du alle rejser til Frankrig på Signatours.dk - klik på logoet og du bliver ført direkte til en verden af billige rejser med nøje udvalgte hoteller og ferieboliger.

Vind en rejse for 2 personer inkl. fly og hotel

Kig forbi Signatours.dk og deltag i konkurrencen om en storbyferie for 2 personer inkl. fly, hotel, transfer og en middag!

>> se mere her og deltag i konkurrencen her 

 

Se alle rejser her

search map