Anmeldelser af Hotel Belle Plage Brougham

 
Hotel Belle Plage Brougham er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Belle Plage Brougham er ikke en del af programmet hos In-France i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cannes og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Belle Plage Brougham

Læs personlige anmeldelser af Hotel Belle Plage Brougham som ligger i Provence-Alpes-Côte d'Azur. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-France. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Belle Plage Brougham. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Hotel Belle Plage Brougham

Hotel Belle Plage Brougham
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Belle Plage Brougham
Dobbeltværelse Standard med balkon og begrænset havudsigt
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Bedømmelse af Hotel Belle Plage Brougham

Hotel Belle Plage Brougham
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

7 dejlige dage på Hotel Belle plage i Cannes

Skønt hotel med god beliggenhed meget tæt på sandstrand og gåafstand til Cannes centrum. Varieret morgenmad og god service på hotellet. Det eneste minus vi kan komme i tanke om, er at man ikke selv kan slukke for lyset på altanen om aftenen og at det først slukker kl. 24.00. Swimmingpoolen ok med en fantastisk udsigt udover bugten.

Hotel Belle Plage Brougham
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Belle Plage Brougham
Dobbeltværelse Prestige med balkon og havudsigt
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Bedømmelse af Hotel Belle Plage Brougham

Hotel Belle Plage Brougham
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Belle Plage Brougham
Dobbeltværelse Standard med balkon og begrænset havudsigt
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Bedømmelse af Hotel Belle Plage Brougham

Hotel Belle Plage Brougham
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Belle Plage Brougham
Dobbeltværelse Standard med balkon og begrænset havudsigt
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Henrik og Laila fra Haderslev boede på Hotel Belle Plage Brougham i Cannes fra d. 1. til d. 10. august 2012.

Vi har været meget tilfredse med Hotel Belle Plage Brougham Cannes. Lige fra vi ankom blev vi mødt med et stort smil og imødekommenhed. Vi har rejst en del år i Frankrig så vi er indstillet på kedelig fransk morgenmad og kun en eller to (højst )der kan engelsk. Her kan alle engelsk endda 3 der kunne tysk. Morgenmaden var pragtfuld. Et stort udvalg af brød.toast.crossanner, flere oste pålæg etc etc...Vores værelse lå på 4 sal med udsigt til en lille park og bagved med udsigt ud på havet. På værelset er der aircondition som man selv kan slå til og fra. Til når man går på stranden Fra om natten. Stranden ligger i gåafstand,gennem parken ( 3 min. gang). Værelserne bliver flot rengjort hverdag. Da dette kun er et morgenmadshotel kan man med fordel gå skrå over gaden til en lille grill og købe en 1/4 grillkylling med salat og pommes for 7,5 euro incl. 1 sodavand og be om at få den som take away.Sidde på altanen åbne en flaske vin og bare se verden gå forbi. Vi vil klart anbefale dette hotel også fordi de har fri ankomstdag. Så igen in-france har I været lige så gode som da vi rejste med in-italia. Meget klare anbefalinger herfra ialtfald. Tusind tak til jer og hotellet i Cannes.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Else og Klaus fra Vinderup boede på Hotel Belle Plage Brougham i Cannes fra d. 27. til d. 30. juli 2012.

Dejligt ophold på godt beliggende og udmærket hotel med god service. Især ankomsten var flot, idet personalet, da de fandt ud af, at jeg er handicappet og har handicapbevis i bilen, tilbød den ene af hotellets to P-pladser lige uden for indgangen. De kørte bilen på plads og opbevarede nøglen, og de sørgede for alt vedr. vores bil og garanterede denne plads, mens vi var der. Og det løfte holdt de - flot service, meget flot.

Pragtfuldt med solteraase og pool på toppen. At toilet og bad var adskilt generede os lidt, men ikke væsentligt - vi har tænkt over årsagen til, at man laver den konstruktion?! Værelset var ikke ret stort og derfor al for kompakt møbleret; måske fordi 4 stjerner "kræver", at der er lænestol og bord (placering gør, at man faktisk ikke bruger det?). Undrede os over, at der var plastikstole på balkonen.

Stort parti af glasdør og vindue var ikke pudset ved ankomst, og det var ikke særligt indbydende med store fedtede (hænder) partier. Blev ikke gjort ved første rengøring , så jeg måtte gøre opmærksom på det ved at skrive en kommentar og hænge på glasdørens håndtag - herefter OK.

Vi ville have følt, at det havde været overbetaling, hvis vi skulle have betalt normal pris (350 EURO9 pr. nat), men med de priser, vi betalte, var det nok i "den billige ende", altså vi gjorde et godt køb. Vi var noget usikre på størrelsen af drikkepenge til servicemedarbejderen, der klarede parkering og vores bagage til værelset. Måske kan lidt information om dette fra jeres side være med til at fjerne usikkerheden om dette. Vi giver altid rengøringspersonalet drikkepenge, og vi gav også den flinke unge mand drikkepenge, da han havde hjulpet med kuffertene, men vi kunne ikke aflæse, om det var nok - eller..?

Men vi vil nok ikke vende tilbage, for selv om hotellets personale var venlige og professionelle, så var der ingen "atmosfære / sjæl" - om det er den franske mentalitet eller de fire stjerner, der gør det, kan vi ikke afgøre, men lidt for sterilt for os.

For megen facade og for lidt materie - såvel blandt personale som gæster. Det er nok os, der ikke er vant til at bruge / benytte os af 4-stjernede - og det har vi så godt med.

De bedste hilsner og tak for god service fra din / jeres side - intet at klage over, - TAK!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Sten med familie fra Frederikssund boede på Hotel Belle Plage Brougham i Cannes fra d. 18. til d. 21. juli 2012.

Belle Plage var super godt, ingen problemer overhovedet, så det kan vi varmt anbefale.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor.

 

Lignende boliger

Hotel de Paris

Cannes, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel Sun Riviera

Cannes, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel Nice Riviera

Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Anbefalinger til dig

Residence Odalys Les Bastides de Grimaud

Grimaud, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Residence Cap Esterel

Agay, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les villas du Clos des Oliviers

Vidauban, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel Helios

Antibes - Juan Les Pins

In-France bliver til Signatours

I fremtiden finder du alle rejser til Frankrig på Signatours.dk - klik på logoet og du bliver ført direkte til en verden af billige rejser med nøje udvalgte hoteller og ferieboliger.

Vind en rejse for 2 personer inkl. fly og hotel

Kig forbi Signatours.dk og deltag i konkurrencen om en storbyferie for 2 personer inkl. fly, hotel, transfer og en middag!

>> se mere her og deltag i konkurrencen her 

 

Se alle rejser her

search map