Feriebolig i Cannes

Villa Annette

Pris fra pr. pers.
 
Villa Annette er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Annette er ikke en del af programmet hos In-France i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cannes og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Henter indhold

Villa Annette er et lejlighedshotel, der ligger i en ejendom, lige over for Hotel de Paris i Cannes centrum. Det er faktisk ejeren af Hotel de Paris, der i sin tid købte den forfaldende ejendom og lod den gennemgå en omfattende renovering. I dag fremstår huset flot og nyt med alle tænkelige moderne faciliteter. Villaen ligger i den bagerste del af centrum i Cannes i kort afstand til den berømte shoppinggade Rue d´Antibes og strandpromenaden "La Croisett".

Midt i byen med pool og tæt på offentlig transport

Når man bor på Villa Annette har man adgang til alle de faciliteter som Hotel de Paris tilbyder. Dette inkludere en skøn pool i en velholdt og grøn have, SPA afdeling, bar, vaskeriservice samt morgenmadsrestaurant. Der er offentlig betalings parkering i gaderne omkring villaen. Derudover ligger togstationen lige i nærheden, så man let kan komme til og fra lejlighederne med offentlig transport. Villa Annette ligger tæt på en befærdet gade og nær togstationen, men i haven, føler man sig heldigvis lidt på afstand af trafikken til trods for, at den godt kan høres.

Kun 7 lejligheder med wi-fi, aircondition og opvaskemaskine

På Villa Anette er der i alt 7 lejligheder, der alle er elegant og moderne indrettet. De er fordelt på 4 etager og her er kun elevator til lejligheden "Le Loft". Toværelseslejlighederne har balkon med udsigt til Hotel de Paris og en blind vej eller en ensrettet vej. Treværelseslejligheden "L´Elegant" ligger i stueetage med lille privat patio. Treværelseslejligheden "La Perle" ligger på første etage med stor terrasse, mens treværelseslejligheden "Le Loft" på fjerde etage hverken har balkon eller terrasse, men til gengæld privat elevator og to badeværelser. Alle lejligheder råder over WiFi-internet, aircondition og køkkenhjørne med køleskab, microovn, kogeplader og opvaskemaskine. Treværelseslejlighederne råder også over vaskemaskine. Alle lejligheder har tv.

Læs om lejlighederne på Villa Annette

 
 

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel Helios

Antibes - Juan Les Pins

In-France bliver til Signatours

I fremtiden finder du alle rejser til Frankrig på Signatours.dk - klik på logoet og du bliver ført direkte til en verden af billige rejser med nøje udvalgte hoteller og ferieboliger.

Vind en rejse for 2 personer inkl. fly og hotel

Kig forbi Signatours.dk og deltag i konkurrencen om en storbyferie for 2 personer inkl. fly, hotel, transfer og en middag!

>> se mere her og deltag i konkurrencen her 

 

Se alle rejser her

search map