Ferieboliger og hoteller i Cavaillon

Kanal Sain Julien Vanmøllen Les Taillades Den romerske bue
 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Der er meget godt at sige om Cavaillon, der med sine omkring 25.000 indbyggere udgør en provinsby af en behagelig overkommelig størrelse, samtidig med at den er så tilpas stor, at her er muligheder afveksling. Du bor her heller ikke længere fra havet, end at strandene kun er 60 km væk. Også mange af Provences store trækplastre som Avignon, Mont Ventoux og Orange er inden for overkommelig, for ikke at sige kort køreafstand.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig

Men før du overhovedet begynder at tænke på havet og andre byer, bør du udforske og nyde Cavaillons charmerende historiske centrum i fulde drag. Dens mange mindre og større pladser, dens små gader og gyder, dens markeder, ja hele byens fortættede stemning gør den til en fornøjelse i sig selv. Historien har efterladt sig mange spor her i byen, fra en af Europas smukkeste synagoger fra 1700-tallet til domkirken med dens klostergår fra 1100-tallet og meget meget mere.

Her er gode muligheder for vandreture i området, fra lette uforpligtende spadsereture til mere krævende ture på den såkaldte "Via Ferrata", altså ruter af en sådan vanskelighed, at der er opsat kæder og stålwirere for at hjælpe med fodfæstet.

Det hjælper naturligvis på appetitten med fysisk aktivitet, men den er nu ikke nødvendig for at værdsætte det gode lokale køkken, de pragfulde meloner og de gode vin fra AOC Luberon!

 
 

Anbefalinger til dig

Hotel Mas de l'Oulivie

Les Baux-de-Provence, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les Villas de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Espace de l'Hers

Chateauneuf-du-Pape, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Mimozas Resort

Mandelieu - La Napoule

Aquabella Hotel

Aix-en-Provence

search map