Hotel i Chateauneuf-du-Pape i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Espace de l'Hers

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Huset ligger langs Rhône-floden, godt isoleret fra de store trafikårer, og det er ingen overdrivelse, når vi skriver "mellem vinmarkerne", for de præger virkelig omgivelserne. Faktisk er B&B Espace de l'Hers en del af vingården Marcel Georges, der producerer Chateauneuf-du-Pape i både den røde og den hvide version. Hvis du beder om det, kan ejerne arrangere en vinsmagning i skyggen af platantræet på terrassen eller i deres lækre salon/bibliotek.

Et aktivt og gæstfri værtspar

Laure og hendes mand hjælper gerne deres gæster med at planlægge udflugter og med råd til besøg af nogle af de mange vingårde i området. De kan også hjælpe med cykelleje, massage, madlavningskurser eller diverse sportsaktiviteter. De har for resten også en god restaurant i selve Chateauneuf-du-Pape ved navn La Garbure.

Vælg mellem fire stilrige værelser og en stor lejlighed

Som det fremgår af billederne, så er de fire værelser indrettede med moderne møbler og livlige farver. Alle værelserne har parketgulv, og de to i på anden etage har desuden et malerisk loft med fritliggende bjælker. Værelserne er indrettet med aircondition, fjernsyn (men kun franske kanaler) og Wi-Fi.

Værelserne på Espace de l'Hers

Dobbeltværelse Clairette

Værelset er ca. 40 m² stort og ligger på anden etage. Værelset har et malerisk loft med fritliggende bjælker, en stor dobbeltseng og en sovesofa til én person (140 cm bred) samt badeværelse med bruser og wc. Fra værelset er der udsigt til poolen, terrassen og vinmarkerne.

Dobbeltværelse Mourvedre

Værelset er ca. 40 m² stort og ligger på første etage. Værelset har en stor dobbeltseng og en sovesofa til én person (140 cm bred) samt badeværelse med bruser og wc. Fra værelset er der udsigt til poolen, terrassen og vinmarkerne.

Dobbeltværelse Grenache

værelset er ca. 40 m² stort og ligger på anden etage. Værelset har et malerisk loft med fritliggende bjælker, en stor dobbeltseng og en sovesofa til én person (140 cm bred) samt badeværelse med bruser og wc. Fra værelset er der udsigt til Chateauneuf-du-Pape by og Mont Ventoux.

Dobbeltværelse Syrah

Værelset er ca. 40 m² stort og ligger på første etage. Værelset har en stor dobbeltseng og en sovesofa til én person (140 cm bred) samt badeværelse med bruser og wc. Fra værelset er der udsigt til Chateauneuf-du-Pape by og Mont Ventoux.

Gîte de l'Hers med 6 sovepladser

Fireværelseslejligheden Gîte de l’Hers er ca. 80 m² stor og består af spisestue, åbent køkken (fire keramiske blus, mikrobølgeovn, kaffemaskine, opvaskemaskine og køleskab), tre soveværelser med dobbeltseng og tre badeværelser med bruser og wc. Morgenmad er ikke inkluderet i prisen på lejligheden, men kan naturligvis tilkøbes.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel Mas de l'Oulivie

Les Baux-de-Provence, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les Restanques de Beaudine

Forcalquier, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Le Domaine des Escaunes

Sernhac, Languedoc-Roussillon

Anbefalinger til dig

Hotel du Poete

Fontaine de Vaucluse, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les Domaines de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les Restanques de Beaudine

Forcalquier, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel Helios

Antibes - Juan Les Pins

Hotel Mas de l'Oulivie

Les Baux-de-Provence

search map