Hotel i Eygalières i Provence-Alpes-Côte d'Azur

La Bastide d'Eygalières

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

For foden af Alpilles bjergkæden midt i det smukke landskab i Provence, finder du dette skønne hotel "La Bastide d´Eygalières". Beliggenheden er idéel for oplevelser og udflugter rundt i nærområdet, udforsk blandt andet de kendte Provence-byer som Arles, Avignon, Aix-en-Provence. Den nærmeste by er den lille landsby Eygalières, der, som mange typiske provence-byer, er placeret på en bakketop. Spis på de gode restauranter og tag et kig i håndværksbutikkerne.

Duft naturen

Læg mærke til en liflig duft af lavendel, timian og rosmarin når du ankommer til hotellet der ligger midt i den grønne og frodige natur. Slap af i en af solstolene ved pooen som ligger midt i hotellets dejlige have. Udfordr jer selv med petanque, bordtennis og spis på La Bastide d´Eygalières egen restaurant, som byder på retter fra lokalområdet og et vinkort ud over det sædvanlige. Når vejret tillader det, bliver middagen serveret ude på den overdækkede terrasse. I sommerhalvåret er det også muligt at få serveret småretter til frokost.

Smut en tur på stranden

Benyt jer af at udflugtsmulighederne er mange og området byder på ægte provencalsk landskab, hvor vindyrkning er i højsædet. Udforsk Carmague som ligger blot 50 km væk og smut en tur til Côte d´Azurs smukke strande som findes indenfor omkring 80 km.

Bo på de dejlige værelser indrettet i provencalsk stil

Der er i alt 14 værelser på stedet, der alle er indrettet i lyse farver med elegant møblement i provencalsk stil og inddelt i forskellige værelseskategorier. "Quiet"-værelserne ligger, som navnet beskriver, i den roligste del af hotellet, ligesom værelserne "La Cigalière" og "La Lavandière", der desuden har privat terrasse. De mest romantiske værelse er "La Lavandière". Alle værelserne har privat bad med bruser eller badekar og separat toilet, hårtørre, satellit-tv, wi-fi, aircondition og pengeboks.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel Mas de l'Oulivie

Les Baux-de-Provence, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Espace de l'Hers

Chateauneuf-du-Pape, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Bastide de Calalou

Aups, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Anbefalinger til dig

Hotel Mas de l'Oulivie

Les Baux-de-Provence, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Espace de l'Hers

Chateauneuf-du-Pape, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Bastide de Calalou

Aups, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

search map