Feriebolig i Eze i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Residence Eza Vista

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dejligt sted med alle de nødvendige faciliteter

Her har du 48 lejligheder fordelt på 4 etager som naturligvis har elevator. Svøm i den fælles swimmingpool og tag endelig dine børn med, da hotellet tilbyder en seperat børnepool. Her kan du slappe af og nyde solen på liggestole med parasoller. Er du mere til imponerende panorama udsigter, kan du nyde netop dét på hotellets terasse, som også bruges til morgenmadsservering om sommeren.

Bo midt i middelalderen

Du bor ca. 100 meter fra centrum af den middelalderlige landsby Eze som ligger mellem Nice (ca. 12 km) og Monaco (ca. 8 km). Landsbyen ligger ca. 420 m over havet, mellem bakker klædt i grønt, og strækker sig ned til kysten, Eze sur mer. I den gamle bydel finder du mange restauranter som byder på skøn fransk cusine. På toppen af byen ligger ruinerne af et slottet Chateu Eza, som føles som en helt ny lille by. Gå endelig ikke glip af slottets botaniske have ”Jardin d’eze” hvor du kan nyde en udsigt der vil slå benene væk under dig. Følg Avenue Du Jardin Exotique indtil du når den gamle muldyrssti ”Chemin de Nietzsche”. Denne sti vil fører dig direkte til havet på ca. 30 minutter. Stien er opkaldt efter en af dens hyppige besøgende, filosoffen Frederich Nietzsche, som skrev sit værk ”Also sprach Zarathustra” i Eze. Vil du bruge din ferie aktivt er der massere muligheder i området, hvor du både finder trekkingruter, tennis og petanque.

Tæt på Nice og Monanco

Herfra er det nemt at komme rundt til de omkringliggende byer, og hvis du ikke har bil, kan du med fordel benytte dig af busserne der blandt andet tager dig fra Eze Village til centrum af Nice, Cannes og Monaco.

Lejlighederne på Residence Eza Vista

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser (med balkon mod havet)

1 værelses lejlighed på ca. 25m². Her har du soveværelse med kingsize seng, et tekøkken, badeværelse med brusebad eller badekar, samt toilet. Til lejligheden hører der en privat balkon med bord og stole, som vender mod havet.

Toværelseslejlighed med 3/5 sovepladser (med balkon mod havet)

2 værelses lejlighed på ca. 41m². Her har du soveværelse med en dobbeltseng, stue med en dobbelt sovesofa samt et soveværelse med en enkeltseng (uden vindue). Ydermere har du adgang til tekøkken, badeværelse med brusebad eller badekar, samt toilet. Til lejligheden hører der en privat balkon med bord og stole, som vender mod havet.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (med balkon mod havet)

3 værelses lejlighed på ca. 52m². Her har du soveværelse med en dobbeltseng, stue med en dobbelt sovesofa samt et soveværelse med 2 enkeltsenge. Ydermere har du adgang til tekøkken, badeværelse med brusebad eller badekar, samt toilet. Til lejligheden hører der en privat balkon med bord og stole, som vender mod havet.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Villa Annette

Cannes, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les villas du Clos des Oliviers

Vidauban, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Aparthotel Odalys Olympe

Antibes - Juan Les Pins, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Anbefalinger til dig

Hotel du Poete

Fontaine de Vaucluse, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les Domaines de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les Chenes Verts

Saint-Raphael, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

search map