Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Få et pusterum hvor børnene kan sig løs, og læg jer roligt til rette i solstolen ved poolens kant. Mange hoteller på den franske riviera byder på "kids clubs”, som gør en dyd ud af at underholde jeres unger mens i får en velfortjent pause.

Hvor børn kan være børn

Hvis i får nok af poolen, byder rivieraen naturligvis også på nogle af verdens bedste strande, med mange restauranter og pulserende byliv omkring. Besøg en af europas største forlystelsesparker og giv jeres børn en oplevelse for livet med både vandland, akvarium og shows med spækhuggere, delfiner og søløver, samlet på ét sted. Tag på sightseeing, og se blandt andet på kunst og citadeller, eller pak tasken og begi jer på tur mod øerne Port Cris, Île du Levant og Porquerolles hvor i har rig mulighed for både at cykle og vandre i den smukke natur. Opdag også de lidt mere stille områder langs kysten hvor i kan få en pause fra de mange turister.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig
 
 

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

search map