Ferieboliger og hoteller i Fayence

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Nord for Saint-Tropez og Saint-Raphaël og vest for Cannes ligger den lille by Fayence i 350 meters højde i det smukke, bakkede provencalske landskab kun ca. 35 km fra kysten. Byen er en typisk sydfransk middelalderby med små snævre, kringelkrogede gader, kirker, kapeller og en vidunderlig udsigt. Den byder på flere spisesteder, hvor man kan nyde provencalske specialiteter fra området, og er bestemt et besøg værd.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig

Middelalderlig historie

Byens historie kan følges helt tilbage til romerne, og historiens vingesus springer i øjnene med de gamle bygninger som eksempelvis den gotiske kirke St Jean Baptiste, de to middelalderlige kapeller Notre Dame des Cyprès og St Roch samt klokketårnet La Tour de l' Horloge fra 1807. Takket være en fajance-fabrik, voksede byens befolkningstal, og byen var frem til Den Franske Revolution en fransk kongeby. Selv om byen hedder Fayence kan navnet ikke forbindes med fajance-fabrikken. Fayence stammer nemlig fra det latinske fagus, der betyder bøg, og som romerne brugte som kontruktionstræ.

 
 

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel Le Pre Catelan

Antibes - Juan Les Pins

Residence Adriana

Carry Le Rouet

search map