Hotel i Fontaine de Vaucluse i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel du Poete

Pris fra pr. pers.
Prestige-værelse Superior-værelse Superior-værelse Standard-værelse Junior Suite værelse Junior Suite værelse
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Familien Tourbillon producerer vin i området Châteauneuf-du-Pape, men i 2002 åbnede de også Hotel du Poete med rafinnerede værelser i en gammel mølle, der havde været forladt i årtier, i den charmerende lille by Fontaine de Vaucluse.

"Velkommen til jeres hjem!"

Monsieur Tourbillon beskriver kort og godt hotellet med sætningen: "Velkommen til jeres hjem!". Du fornemmer straks den afslappede og familiære stemning, når du træder ind over dørtærsklen. Ejeren er meget sympatisk og villig til at hjælpe. Han er født i byen, og han elsker poesi og prosa. Det er ham, som har indrettet hotellet med dets mange bøger og antikke møbler, uden at det har medført et for mørkt og dystert miljø; effekten er derimod lyse og raffinerede omgivelser. Her er selv lamperne lavet af bøger! Middelalderdigteren Petrarca boede en overgang her i byen, og hans ånd er til stede over alt i hotellet, ja selv dets navn er en hentydning til ham.

Afslappende have med konstant vandlyd

Når du ankommer til hotellets parkeringsplads, kan du ikke forestille dig, hvor unikt det er indendøre. Hotellet er på samme tid isoleret fra byen og centralt beliggende. Midt i hotellets have løber floden Sorgues, der udspringer nogle hundrede meter højere oppe ved den såkaldte kilde. Lyden fra vandet er et konstant, behageligt akustisk underlag for hotellet, der ligger 50 meter fra den lille bys særdeles velbesøgte centrum, således at du næppe hverken hører eller ser de mange turister, når du træder ind i haven. Her gør poolen, morgenmadsterrassen og de små romantiske terrasser det til et idenrlig charmerende sted at opholde sig. Tæt på poolen er der et boblebad i et lille hus.


Prøv en vinsmagning i en lokal vinkælder

Det er muligt at få arrangeret vinsmagninger på hotellet eller i en af de lokale vinkældre, og hvis du ønsker et godt måltid uden for byen, så har familien Tourbilllon en velrenommeret restarant 7 km væk i L'Isle sur la Sorgue. Summa summarum, så har dette hotel mange stærke sider, men i vores øjne ingen svage. Selv den forholdsvis høje pris for morgenmaden bliver retfærdiggjort af det righoldige og varierede udvalg.

Gode værelser

Hotel du Poetes værelser er alle unikke, ikke to er helt ens! Sådan er det, når man indretter hotel i en gammel bygning med respekt for dens oprindelige strukturer. Familien Tourbillon har lagt et stort arbejde og megen opmærksomhed i indretningen af værelserne og udvalgt møblementet med omhu. Alle værelser har aircondition, og elevatoren betjener alle etagerne. Læs endelig beskrivelsen nedenfor grundigt, før du vælger blandt de mange værelser. Vi giver gerne ønsker til beliggenhed og udsigt videre til familie Tourbillon, men det er desværre ikke muligt at garantere andet end selve værelsestyperne.

Læs om værelserne på Hotel du Poete

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel Mas de l'Oulivie

Les Baux-de-Provence, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Espace de l'Hers

Chateauneuf-du-Pape, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Le Domaine des Escaunes

Sernhac, Languedoc-Roussillon

Anbefalinger til dig

Hotel Mas de l'Oulivie

Les Baux-de-Provence, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les Villas de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les Domaines de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

search map