Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Forcalquier nyder en privilegeret beliggenhed, i alt fald hvis du sætter pris på ren luft, storslået udsigt og stemningsfulde omgivelser. Den lille by med dens små 5000 indbyggere ligger nemlig smukt i 900 meters højde på sin høje bakke og dominerer landskabet nedenfor.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig

Mad, drikke og ... bodsgerninger

Her er omkring 10 restauranter, et par supermarkeder, adskillige mindre levnedsmiddelbutikker og flere barer end vi har styr på (det kan altså også være svært efter besøg på de første 4-5 stykker). Men for at kunne nyde maden og drikkevarerne i fulde drag uden alt for dårlig samvittighed kan man med fordel benytte sig af de mange fysiske aktivitetstilbud i området: Her er ikke mindre end 470 km afmærkede vandrestier, 78 km cykelstier og 40 km ridestier (du kan også bruge æsel...), så undskyldningen for lediggang skal ikke være manglende muligheder!

Historiens vingesus

Vi befinder os i et område, hvor historiens vingesus konstant føles, og Forcalquier udgør på ingen måde en undtagelse. Lad os blot nævne, at byens ældste kirke går tilbage til 1000-tallet, at her er en malerisk borg med panoramisk udsigt, og at her endog er en synagoge, hvis alder fortaber sig i historiens tåger. Og meget, meget mere. Men det betyder ikke, at du bliver trampet ned af turister, tværtimod hersker her en rolig og fredfyldt atmosfære.

 
 

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Mimozas Resort

Mandelieu - La Napoule

Hotel Le Pre Catelan

Antibes - Juan Les Pins

search map