Hotel i Forcalquier i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Bastide Saint Georges

Pris fra pr. pers.
Eksempel på <a href=http://www.in-france.dk/frankrig/provence-alpes-cote-dazur/forcalquier/bastide-saint-georges/r/27386/>familieværelse</a> Eksempel på <a href=http://www.in-france.dk/frankrig/provence-alpes-cote-dazur/forcalquier/bastide-saint-georges/r/27385/>Prestige værelse</a> Eksempel på <a href=http://www.in-france.dk/frankrig/provence-alpes-cote-dazur/forcalquier/bastide-saint-georges/r/27384/>Elegance værelse</a> Eksempel på <a href=http://www.in-france.dk/frankrig/provence-alpes-cote-dazur/forcalquier/bastide-saint-georges/r/27383/>Bastide værelse</a>
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

At der er smukt og romantisk i Provence, vil de færreste bestride, og det er bestemt også de rette ord at bruge om hotellet Bastide Saint Georges og landskabet omkring den lille by Forcalquier (beliggende to km fra hotellet), der med sine snævre små gader, hyggelige pladser og mange gamle stenhuse kan bruges som et eksempel på det ægte provencalske. I omegnen skorter det ikke på oplevelser, om det så er middelalderbyen Lurs på sin lille bakketop, bjerget Lure hvis 1650 meters højde garanterer en fabelagtig udsigt eller de mange små maleriske byer i naboregionerne Gordes og Roussillon.

Respekt for traditionerne... med et friskt pift

Bastide Saint Georges ligger i en park på omkring 3 hektarer, hvor der også findes huse til udlejning (se Restanques de Beaudine og Villas des Restanques de Beaudine). Alt her er gennemført provencalsk, fra den udbredte brug af sten i murværket over tegltagene, de klare farver og de fritliggende bjælker i lofterne, alt sammen dog i en moderne og frisk fortolkning.

Energi og afslapning

De unge, energiske ejere Virginia og Georges står selv for en stor del af arbejdet på hotellet, han mest med vedligeholdelsen og kontorarbejdet, mens hun lægger mere tid i modtagelsen af gæsterne og udsmykningen af værelserne (hvert år får hun nye idéer og laver lidt om hist og her). Hvis vi skulle opsummere hotellet i to ord, ville de være "lækkert" og "afslappet". Der er udpræget livsnyderpotentiale i Bastide Saint Georges med dens indbydende atmosfære i stuen, baren og den gode lille restaurant, der store dele af året - vi er jo i Provence! - serverer på terrassen, hvorfra du kan nyde maden eller aperitiffen (glem den ikke!) med udsigt over bakkerne.

Nydelse i det fri eller inden døre

Her er naturligvis en stor pool med solstole, almindelige stole og parasoller i det fri, men også en overdækket pool samt tyrkisk bad, jacuzzi og mulighed for massage. På de fælles terrasser er der for resten også sofaer og lænestole, så du kan nyde det gode vejr i størst muligt omfang, måske med et lille glas af et eller andet i hånden.

Værelserne

Hotellet har 21 værelser, der kort kan beskrives som følger:

Værelserne på Bastide Saint Georges

Dobbeltværelse Standard (ekskl. morgenmad)

Standard er de mindste og har ingen terrasse. De er udstyret med aircondition, fladskærmsfjernsyn, Wi-Fi, minibar og sikkerhedsboks.

Dobbeltværelse Bastide (ekskl. morgenmad)

Bastide er noget større, så de har også mulighed for en opredning. Værelserne har terrasse med bord og stole ud mod haven. De er udstyret med aircondition, fladskærmsfjernsyn, Wi-Fi, minibar og sikkerhedsboks.

Dobbeltværelse Elegance (ekskl. morgenmad)

Elegance er på størrelse med Bastide og lige nyistandsatte (2012), også de har også mulighed for en opredning. Værelserne har terrasse med bord og stole ud mod haven. De er udstyret med aircondition, fladskærmsfjernsyn, Wi-Fi, minibar og sikkerhedsboks.

Dobbeltværelse Prestige (ekskl. morgenmad)

Prestige er lidt større end de foregående, så de har også mulighed for hele to opredninger. Værelserne har terrasse med bord og stole ud mod haven. De er udstyret med aircondition, fladskærmsfjernsyn, Wi-Fi, minibar og sikkerhedsboks.

Familieværelse til 4 personer (ekskl. morgenmad)

Family er de største (ca. 38 m²) og har hems. Her er der plads til hele 4 personer. Værelserne har terrasse med bord og stole ud mod haven. De er udstyret med aircondition, fladskærmsfjernsyn, Wi-Fi, minibar og sikkerhedsboks.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Chateau La Roque

La Roque sur Pernes, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Bastide Rose

Le Thor, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les Domaines de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Anbefalinger til dig

Les Villas de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Residence Odalys Bastide des Chenes

Gordes, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les villas du Clos des Oliviers

Vidauban, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

search map