Feriebolig i Forcalquier i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les Restanques de Beaudine

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Restanques de Beaudine ligger midt i det provencalske bakkede landskab mellem nationalparkerne Luberon med sine højtbeliggende middelalderbyer, og Verdon, der er kendt for sine mange kløfter. Når en travl dag med sightseeing er ovre, kan du returnere til din feriebase, dyppe tæerne i poolen, spise på stedets restaurant eller nyde et måltid i din egen private lejlighed eller hus.

Venlige ejere og rummeligt resort

Restanques de Beaudine ligger på et 3 hektar stort område, hvor værterne Georges og hans kone, tager sig kærligt af stedet, der også råder over et firestjernet hotel (Bastide Saint Georges) og villaer med privat pool (Les Villas des Restanques de Beaudine). Der er fælles pool (14 m x 7 m) med solterrasse med liggestole til de solrige dage, og til de mindre varme dage, finder du et wellness-område med overdækket opvarmet pool, sauna og jacuzzi (mod betaling). Endelig er der stedets egen restaurant "Les Terrasses de la Bastide". der efter sigende er rigtig god og hvor man kan bestille indbydende sydprovencalske retter fra menukortet.

... eller gå på opdagelse i skønne Provence

I den hyggelige by Forcalquier, er der sommeren igennem, marked i byen og der afholdes også diverse arrangementer med optræden. Her finder du desuden supermarked, en håndfuld restauranter og en udvalg af småbutikker. Med en beliggenhed i hjertet af Provence midt mellem bjerge og hav er mulighederne for udflugter utallige. Der er mange vandremuligheder - ca. 470 km markeret vandrestisystem - ligesom at det også er muligt at leje cykler på stedet og tage på tur rundt i områdets ca. 78 km cykel- og rideruter. Vil man til nogle af de mere kendte Provence byer, kan man eksempelvis besøge byen Aix-En-Provence (80 km) eller tage til storbyen Marseille (110 km). Det er muligt at spille golf på en 18-hullers golfbane (Golf du Luberon i Pierrevert), der ligger ca. 25 km fra Forcalquier.

Her er der kælet for detaljerne

De tre typer indlogering er alle elegant indrettet i lyse farver og man fornemmer, at der er tænkt over hver en detalje. Du kan vælge at leje en toværelseslejlighed til 4/5 personer, der ligger i toetagers byggeri alle med egen terrasse, eller du kan leje et privat hus med to til tre soveværelser. I køkkerne finder du kogeplader, ovn, mikroovn, køleskab med fryseboks samt opvaskemaskine. De har alle aircondition, internetadgang, vaskemaskine og parkeringsplads. Husene har private have med en overdækket terrasse med havemøbler.

Lejlighederne på Les Restanques de Beaudine

Treværelseslejlighed med 4/5 sovepladser (med terrasse)

Disse lejligheder består af opholdsstue med spiseafdeling, sofagruppe med fladskærms-tv og åbent køkken. Derudover der to soveværelser, hvoraf det ene er med dobbeltseng (160 cm) og det andet er med en dobbeltseng (160 cm) og en enkeltseng (90 cm), samt badeværelse med bruser og toilet. Terrassen er ca. 27 m²

Hus med 4 sovepladser (med have)

Disse huse består af opholdsstue med spiseafdeling, sofagruppe med fladskærms-tv og åbent køkken. Derudover der to soveværelser, hvoraf det ene er med dobbeltseng (160 cm) og det andet er med to enkeltsenge (90 cm), samt badeværelse med bruser og toilet. Til huset er der en privat have med en terrasse på ca. 15 m².

Hus med 6 sovepladser (med have)

Disse huse består af opholdsstue med spiseafdeling, sofagruppe med fladskærms-tv og åbent køkken. Derudover der tre soveværelser, hvoraf det ene er med dobbeltseng (160 cm) og de to andre er med to enkeltsenge (90 cm), samt to badeværelser med bruser og toilet. Til huset er der en privat have med en terrasse på ca. 15 m².

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Les Domaines de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Espace de l'Hers

Chateauneuf-du-Pape, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Residence Les Gorges de la Truyere

Entraygues sur Truyere, Midi-Pyrénées

Anbefalinger til dig

Les Domaines de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel Mas de l'Oulivie

Les Baux-de-Provence, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les Villas de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

search map