Villa i Forcalquier i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les Villas des Restanques de Beaudine

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her kan du vælge villaer af varierende størrelse - fra to til fire soveværelser afhængig af hvor stor dit rejsefølge er. Og i tilgift får I jeres helt egen private pool og have. Villaerne er en del af resortet Les Restanques de Beaudine, der strækker sig over 3 hektarer med hotelværelser, lejligheder og mindre huse. Her er med andre ord noget for enhver smag (og ethvert budget).

Nyd de fremragende vandremuligheder og faciliteterne

I den hyggelige by Forcalquier, er der sommeren igennem, marked i byen og der afholdes også diverse arrangementer med optræden. Her finder du desuden supermarked, en håndfuld restauranter og en udvalg af småbutikker. Med en beliggenhed i hjertet af Provence midt mellem bjerge og hav er mulighederne for udflugter utallige. Der er mange fremragende vandremuligheder - ca. 470 km markeret vandrestisystem og man kan få en guide. Herfra er det måske en dag på stranden, der venter, eller de mere kendte Provence byer, hvor vi kan anbefale besøge til byen Aix-En-Provence (80 km) eller storbyen Marseille (110 km). Det er muligt at spille golf på en 18-hullers golfbane (Golf du Luberon i Pierrevert), der ligger ca. 25 km fra Forcalquier. Er du mere til selvforkælelse, kan du nyde stedets eget wellnesscenter med opvarmet overdækket pool, sauna og jacuzzi (mod betaling).

Spis hjemme eller ude

Alle villaerne har et veludstyret køkken, så det er bekvemt selv at stå for dagens måltider, men skulle gejsten og tiden strække en dag, ligger der blot en lille gåtur herfra restaurant "Terrasses De La Bastide", som er stedets egen. Her kan du vælge sydprovencalske retter fra menukortet, og så kan du passende slutte måltidet af med en velfortjent drink hjemme på din egen terrasse, uden at skulle bekymre dig om opvasken.

Hold ferie i de fremragende ferieboliger

Hver af de selvstændige villaer - af vidt forskellig størrelse - har egen terrasse med bord, stole og grill, to parkeringspladser, privat have (der vedligeholdes af lokale gartnere) med pool og dertil hørende solstole og parasoller. Husene er velmøblerede og har et godt komfortniveau med aircondition, Wi-Fi, opvaskemaskine og vaskemaskine. Det er imidlertid ikke muligt at give en mere præcis beskrivelse af indretningen, da husene er i privat eje, således at hver ejer har møbleret dem efter sin egen smag. Vi kan blot sige, at kvaliteten er god, og at husene er lyse!

Villaerne på Les Villas des Restanques de Beaudine

Villa med 4 sovepladser (med privat swimmingpool)

Disse villaer består af opholdsstue med spiseafdeling, sofagruppe med fladskærms-tv og åbent køkken. Derudover der to soveværelser, hvoraf det ene er med dobbeltseng (160 cm) og det andet er med to enkeltsenge (90 cm), samt to badeværelser med bruser og toilet. Til villaen er der en privat have med en terrasse på ca. 22 m² og en privat pool (8x4 meter, 140 cm dyb) med alarm. Der er to parkeringspladser.

Villa med 6 sovepladser (med privat swimmingpool)

Disse villaer består af opholdsstue med spiseafdeling, sofagruppe med fladskærms-tv og åbent køkken. Derudover der tre soveværelser, hvoraf det ene er med dobbeltseng (160 cm), det andet med en dobbeltseng (180 cm) og det tredje er med to enkeltsenge (90 cm), samt to badeværelser med bruser og toilet. Til villaen er der en privat have med en terrasse på ca. 14 m² og en privat pool (10x4 meter, 140 cm dyb) med alarm. Der er to parkeringspladser.

Villa med 8/10 sovepladser (med privat swimmingpool)

Disse villaer består af opholdsstue med spiseafdeling, sofagruppe med fladskærms-tv og åbent køkken. Derudover der fire soveværelser, hvor tre af dem er med en dobbeltseng (180 cm) og det sidste er med fire enkeltsenge (90 cm), samt to badeværelser, et med bruser og et med badekar og toilet. Til villaen er der en privat have med en terrasse på ca. 22 m² og en privat pool (10x4 meter, 140 cm dyb) med alarm. Der er to parkeringspladser.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Les Villas de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Chateau des Demoiselles

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les Restanques de Beaudine

Forcalquier, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Anbefalinger til dig

Hotel Mas de l'Oulivie

Les Baux-de-Provence, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Residence Odalys Les Bastides de Grimaud

Grimaud, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les Villas de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Mimozas Resort

Mandelieu - La Napoule

Aquabella Hotel

Aix-en-Provence

search map