Ferieboliger og hoteller i Frejus

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Byen Frejus er en Middelalderby langs Den Franske Riviera, som efterhånden har vokset sig til en stor og populær badeby. Den klassificeres som en kunst- og kulturby takket være den historiske rigdom og de mange kulturelle oplevelser, som byen har at byde på. Netop denne blandning af sandstrande, vandsportsaktiviteter og mulighederne for kulturelle oplevelser gør byen til et yndet feriemål. Her findes et stort udbud af restauranter både ved havnen og i det historiske centrum. Mulighederne for shopping er utallige. Her er bymarkeder, tøjbutikker, souvenirbutikker, supermarkeder, og sommeren igennem er der også natmarked langs strandpromenaden.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig

Vandsport og kulturelle seværdigheder

Frejus er nærmest vokset sammen med byen Saint-Raphael og byder i alt på ca. 7 kilometer sandstrand og 2,5 kilometer bugt mellem byen og Saint-Aygulf. Der findes også en handicap-strand i Frejus. Strandene byder på et væld af aktiviteter som windsurfing, kite-surfing, jet-ski, kajak og meget andet. Hvert år afholdes der flere regattaer og bådshows i den store lystbåd havn. De mange kulturelle seværdigheder tæller blandt andet et amfiteater, der kunne rumme 10.000 tilskuere. Det er opført i slutningen af det 1. århundrede, og her er der blevet udført gladiatorkampe med tigere og løver. Amfiteatret har åbent for besøgende året rundt. Derudover kan man se delene af en 40 km lang akvædukt, der tidligere løb fra bjergene og ned til Frejus. Flere steder rundt om i byen finder man rester fra Romertiden, og her er et stort udbud af historiske monumenter, og flere museer som er åben for besøgende.

Festivaler og forlystelsesparker

Hele året igennem afholdes diverse fester og arrangementer i byen. I løbet af sommeren fejrer man blandt andet "La festa dell´uva", som er en fest til ære for vindruen. Under denne event er der koncerter og forskellig optræden i det gamle amfiteater.

I Frejus findes der flere forskellige forlystelsesparker, der hver især byder på oplevelser for både børn og voksne. Man kan blandt andet fornøje sig i et stort vandland, besøge en zoologisk have og lege i en 'funpark' med blandt andet udstoppede dinosaurer, klatrebaner og minigolf.

 
 

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel Le Pre Catelan

Antibes - Juan Les Pins

search map