Hotel i Frejus i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Bastide le Clos des Roses

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Terrasse i forbindelse med Prestige-værelset
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Bastide le Clos des Roses er en vingård, der ligger midt i vinmarkerne ca. 4 km fra centrum af byen Frejus og ca. 5 km fra sandstrandene langs kysten Cote d´Azur. På stedet, der producerer rødvin, hvidvin og rosevin, har man valgt at opføre 7 værelser til gæster, der sætter pris på rolige, smukke omgivelser og ikke mindst god vin.

Lær om vingårdens historie

Gården blev købt af familien Barbero i 2006. Familiens jord tæller 36 hektar, hvoraf de 15 hektar består af vinmarker. Deltag i de guidede rundture med efterfølgende vinsmagning og udforsk området hvor i blandt andet kan besøge et yndigt lille kapel med smukke malerier.

Spis på gårdens gourmet restaurant

Gårdens resturant "Le Restuarant de la Bastide du Clos" tilbyder et raffineret køkken med produkter fra stedets egne marker samt lokale produkter. Spis på restauranten både til frokost og aften og nyd jeres måltider under åben himmel på terrassen med udsigt til vinmarkerne. Deltag også i madlavningkurser på hotellet (Mod betaling og forudbestilling)

Nyd livet i hotellets pool og spa

Tag en forfriskende dukkert i poolen som ligger ud mod de smukke vinmarker og er omkrænset af en fælles solterrasse med liggestole og parasoller. Vi gør opmærksom på, at poolen og dens bund er 'naturlig', dvs. at der er tale om ubehandlede natursten, og brugen af kemikalier er meget begrænset. Bunden kan således synes snavset, men er det faktisk ikke.Tilbring også tiden i hotellets spaafdeling og lad de professionelle få dig til at føle som født på ny med kropsbehandlinger og hammam.

Bestil et værelse med udsigt

Bo på et af de 7 værelser, der er inddelt i tre kategorier alt efter størrelse og hvilken udsigt værelset byder på. Samtlige værelser er elegant indrettet med rå mure og fritliggende bjælker. De har alle aircondition, fladskærms-tv, pengeboks samt badeværelse med bruser eller badekar, toilet og hårtørrer. I nogle af værelserne er badeværelset kun adskilt fra selve soveværelset af en halvmur.

Værelserne på Bastide le Clos des Roses

Dobbeltvær. Confort (uden morgenmad)

De to værelser er ca. 25 m² og har udsigt til den lille gårdsplads med en fontæne i midten. De ligger i samme niveau som restauranten, men en lydisolerende dør dæmper lydene fra restauraten. Disse to værelser har udgang til en lille have. Det skal bemærkes, at sengen på disse værelser er en Queen Size - altså 160 cm bred.

Dobbeltvær. Elegance (uden morgenmad)

De to værelser er ca. 35 m² og har udsigt til vinmarkerne og poolen, og har bruser og badekar. Et af værelserne har desuden en terrasse som desværre ikke kan garanteres på forhånd.

Dobbeltvær. Prestige (uden morgenmad)

De to værelser er ca. 45 m² og har udsigt til vinmarkerne og poolen, og har bruser og badekar. Et af værelserne har desuden en terrasse som desværre ikke kan garanteres på forhånd.

Familieværelse til 4 personer (ekskl. morgenmad)

Dette familieværelse til 4 personer er ca. 50 m² og består af et "Confort"-værelse samt et mindre værelse med sammenhængende dør. Til familie værelset er der et badeværelse samt toilet.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel Sun Riviera

Cannes, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel Belle Plage Brougham

Cannes, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel de Paris

Cannes, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Anbefalinger til dig

Les villas du Clos des Oliviers

Vidauban, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel Mas de l'Oulivie

Les Baux-de-Provence, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Bastide Saint Georges

Forcalquier, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Residence Le Rivage

Mandelieu - La Napoule

Residence Le Moulin a Vent

La Roque sur Pernes

Les Chenes Verts

Saint-Raphael

search map