Feriebolig i Gordes i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Residence Odalys Bastide des Chenes

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Odalys Bastide des Chenes ligger med udsigt til et grønt Luberon, der består af små bakker og i dalene små landsbyer, ca. 3 km fra den billedskønne by Gordes. Der er tale om en velholdt residence, holdt i gammel stil og med god pool. Stedet henvender sig til de gæster, der søger afslapning i rolige omgivelser med mulighed for gode udflugter.

Afslapning eller aktiv ferie?

Hvis I primært er på udkig efter en afslappet ferie, hvor dagene kan nydes omkring en pool, kan vi oplyse, at poolen på Residence Odalys Bastide des Chenes måler ca. 15 x 7 m med en lille afdeling for børn. Poolen er ikke opvarmet, men den er omgivet af en solterrasse med liggestole. På stedet har man desuden bordtennisbord og petanque-bane.

Udflugter med egen bil

Den nærliggende by Gordes er en rigtig turistmagnet, idet den rummer en rig historie og mange seværdigheder, så som et middelalderligt slot, middelalderlige huse, et kloster fra det 12. århundrede, gamle møller, kirker, museer, kunstudstillinger, kapeller og underjordiske overraskelser, der er åbne for offentligheden. Ikke at forglemme de smukke gamle gadestrøg, markedet hver tirsdag, en del spisesteder og cafeér samt de mange øvrige festlige tiltag i byen. Andre seværdige byer i nærheden er Village des Bories, Avignon, Aix-en-provence og længere væk endnu kysten og de nærmeste strande (ca. 120 km). De nærmeste supermarkeder finder man i en radius af ca. 10 - 20 km (Roussillon og L’Isle-sur-la-Sorgue). Med andre ord, det er højaktuelt at have ejen bil med under et besøg netop her.

Øvrige faciliteter

På Residence Odalys Bastide des Chenes finder man reception, der er behjælpelig med gæsternes ønsker og spørgsmål (bemærk, at receptionen holder lukket på onsdage). Stedet er indhegnet for børnenes sikkerhed, men ellers er der ikke foretaget særlige tiltag for at underholde børn og deres familier, da her er tale om en rolig familieresidence beliggende i landlige omgivelser. Der er desuden en parkeringsplads per lejlighed og fællesvaskeri.

Lejlighedernes fællestræk

Der er i alt 26 lejligheder beliggende i små stenhuse på maksimalt to etager (nogle med hems). Alle har aircondition, fjernsyn og privat terrasse med bord og stole, der hver især er adskilte med små mure, der skal sikre lidt privatliv.

Lejlighederne på Residence Odalys Bastide des Chenes

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser med terrasse

Lejlighederne er ca. 33 m² og består af opholdsrum med sovesofa og udtræksseng (begge ca. 80 cm brede), åbent køkken udstyret med keramiske kogeplader, mikrobølgeovn, opvaskemaskine, køleskab og fryser, og soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med badekar og derfra seperat toilet. Lejlighederne har privat møbleret terrasse.

Toværelseslejlighed duplex med 2/6 sovepladser med terrasse

Lejlighederne er ca. 44 m². I stueetagen findes opholdsrum med sovesofa og udtræksseng (begge ca. 80 cm brede), åbent køkken udstyret med keramiske kogeplader, mikrobølgeovn, opvaskemaskine, køleskab og fryser og soveværelse med køjeseng samt badeværelse med badekar og derfra seperat toilet. På første sal ligger soveværelset med dobbeltseng. Lejlighederne har privat møbleret terrasse.

Treværelseslejlighed duplex med 6/8 sovepladser med terrasse

Lejlighederne er ca. 60 m². I stueetagen findes opholdsrum med sovesofa og udtræksseng (begge ca. 80 cm brede), åbent køkken udstyret med keramiske kogeplader, mikrobølgeovn, opvaskemaskine, køleskab og fryser og soveværelse med køjeseng samt badeværelse med badekar og derfra seperat toilet. På første sal ligger soveværelset med dobbeltseng, og så er der hems med to enkeltsenge eller et lille kammer med køjeseng. Lejlighederne har privat møbleret terrasse.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Residence Odalys Les Bastides de Grimaud

Grimaud, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Aparthotel Odalys Olympe

Antibes - Juan Les Pins, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Residence Cap Esterel

Agay, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Anbefalinger til dig

Les Villas des Restanques de Beaudine

Forcalquier, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les Villas de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les Restanques de Beaudine

Forcalquier, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

search map