Feriebolig i Grimaud i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Residence Odalys Les Bastides de Grimaud

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Oplev kontrasten mellem land og by

Her bor du tæt på middelalderbyen Grimaud som ligger på en bakketop med en smuk udsigt over den provencalske landskab samt middelhavet. Oplev en lille by med stor charme og besøg byens gamle borg-ruin. Besøg også den franske riviera som kan nåes indenfor 30-40 minutter i bil. Besøg for eksempel Saint-Tropez som er kendt for at være de rige jetsettere’s favorit destination. Gå en tur på den smukke brostensbelagte havn og betragt de storslåede yachts. Besøg også de fantastiske strande og smukke pladser i centrum af byen, sæt jer på en af de mange caféer og få en pause mens i betragter de franske petanque spillere.

Slap af og nyd Provence

Bo på Odalys Residence Les Bastides de Grimaud hvis du ønsker ro og landlig stemning og benyt beliggenheden til at udforske Cote d'Azur og være på afstand fra de overfyldte feriesteder. Benyt dig af de mange faciliteter som wi-fi i receptionen, et vaskeri, et fitnessrum, et stort opholdsrum med pool –og fodboldbord, en rummelig parkeringsplads samt et aflukket poolområde med en pool på 10x25 m samt børnepool og en solterasse med liggestole og parasoller. Bo her med din familie og slap af i smukke omgivelser med mange udflugtsmuligheder i nærheden. Herudover er udendørsarealerne handikapegnede. Brug også den gratis shuttle som i juli og august tager jer til stranden i formiddags- og eftermiddagstimerne.

Bo i en lejlighed med landlig og provencalsk indretning

Bo i en af de 51 lejligheder som alle er pænt indrettet i en landlig, provencalsk stil. Lejlighederne er fordelt på 8 mindre to-etagers huse med 4-6 lejligheder i hvert hus. Fra de fleste værelser kan du nyde en smuk udsigt som skyldes lejlighedernes beliggenhed på en skråning i forskellige niveauer. Nyd at du ikke mangler noget og benyt jer af et køkkenhjørne med kogeblus, mikroovn, opvaskemaskine, køleskab, elkedel og kaffemaskine. Derudover har du naturligvis aircondition samt lcd-sat-tv. Bor du i en af de 4 største lejligheder har du desuden en køjeseng. Nyd den provencalske sommersol og sæt jer og få en pause på lejlihedens balkon som er møbleret.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Aparthotel Odalys Olympe

Antibes - Juan Les Pins, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Residence Odalys Bastide des Chenes

Gordes, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Residence Cap Esterel

Agay, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Anbefalinger til dig

Residence Odalys Bastide des Chenes

Gordes, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les Villas de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les Villas des Restanques de Beaudine

Forcalquier, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

search map