Ferieboliger og hoteller i Hyeres

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Meget mere end gode bademuligheder

Hvis du troede, at denne kyststrækning "bare" betød azurblåt vand og gode sandstrande samt små badebyer, kan du roligt tro om igen, for du behøver bestemt ikke tage ind i Provence til lavendel- og vinmarkerne for at finde spændende og charmerende historiske omgivelser. Se bare på Hyères!

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig

Godt for helbredet...

Denne maleriske by kan prale af at have rødder helt tilbage til fønikerne og en storhedstid under Middelalderen, og denne sidste har i høj grad præget bybilledet. Langt senere, i 1700- og 1800-tallet, får Hyères ry for at have et særdeles helsebringende klima, hvilket gør at adskillige sanatorier opstår, og mange udlændige, især rige englændere som blandt andet Robert Louis Stevenson, Joseph Conrad og dronning Victoria, tilbringer længere tider om vinteren under de varme himmelstrøg.

... og for sjælen

Når man ser Hyères, forstår man dem godt. Kombinationen af en behagelig by i den helt rigtige størrelse (ikke for stor og ikke for lille), af hav og bakker, og af at bo fredeligt men samtidig tæt på strategiske byer for transporten som Marseille og Toulon, gør Hyères til en vinder.

 
 

Anbefalinger til dig

Residence Cala Bianca

Borgo, Korsika

Residence Odalys Les Bastides de Grimaud

Grimaud, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Residence Reine Marine

Saint-Malo, Bretagne

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Residence Le Rivage

Mandelieu - La Napoule

search map