Ferieboliger og hoteller i Isola 2000

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Beliggende ca. 3 km fra grænsen til Italien finder man ski-destinationen Isola 2000, der er beliggende i 2000 meters højde (deraf sit navn) på fransk territorie. Her finder skiløberen 43 pister af forskellig sværhedsgrad, der fordeler sig over 120 km. Nogle af pisterne er forbeholdt snowboard og langrend.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig

Sne og sol

Isola 2000 er særligt værdsat for den høje kvalitet af sne, og for at der ofte er snefald samt for solen, der bader pisterne med sit livgivende lys uden at påvirke temperaturerne. Isola 2000 er nemlig også kendt for at skrive kulderekord. Således noterede man i december 2005 minus 28 grader.

1970'er byggeri

Selve skistationen er bygget i 1971, hvilket tydeligt ses rent arkitektonisk og rent æstetisk. Den virker med andre ord en smule gammel og slidt, men det ændrer ikke ved det faktum, at bjergene er betagende smukke, og man er ganske nær nogle rigtig gode pister.

Serviceydelser

Trods byggeriet fra 1971 er Isola 2000 veludstyret med service og handelsmuligheder. Så det er meget bekvemt at tilbringe hele skiferien her. Ønsker man derimod at kombinere sit skiløb med udflugter til de omgivende seværdigheder og destinationer, ligger Côte d'Azur blot ca. 90 km fra Nice og de øvrige perler langs kysten. Ski-destinationen Isolsa 2000 er en del af byen Isola, der ligger nede i dalen i 870 meters højde. Isola er en lille rolig by med sin egen historie.

Roligt nattesøvn

Det bedes bemærkes, at Isola 2000 ikke henvender sig til skiturister, der leder efter at kombinere en aktiv dag med en livlig nat på bar. Her er nemlig rimeligt stille om natten, og her findes således kun to diskoteker.

 
 

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

search map