Ferieboliger og hoteller i La Cadière d'Azur

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne lille middelalderlandsby er beliggende på en bakke ca. 43 km fra Marseille og ca. 17 km fra Toulon. Fra byen har man panoramisk kig til det omgivende landskab, der består af vinmarker og den billedskønne naboby Le Castellet, og på klare dage kan man endda se helt ud til havet.

Bystemning og handelsmuligheder

Byens gader er karakteriseret ved husenes provencalske farver, og stemningen i byen er kendetegnet ved det rolige tempo, hvor byens ældre holder øje med byens børn, mens der sludres og snakkes om ingenting og alting hen over en kop kaffe eller et glas vin på byens barer eller torvepladser. I byen finder man flere fødevarebutikker, bager, slagter og udsalg af diverse lokalprodukter men også en antikvar, en tøjbutik og en boghandler. Der er desuden flere banker, apotek og lægehuse. Ønsker man at køre med tog, ligger dne nærmeste togstation ca. 5 km fra centrum, og de første supermarkeder ligger inden for en radius af ca. 10 km.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig

Historiske vartegn, Bandolvin og sandstrande

Byen rummer flere spor af sin egen historie, bl.a. de ældgamle bymure, hvor man har gjort en dyd ud af at bevare de tre byporte. I byens smalle gader støder man ligeledes på historiske kirker og et til stadighed tikkende jernur fra 1551. Uden for byen findes også lidt historie i form af vinmarkerne, hvorfra en af Frankrigs ældste vine, nemlig Bandol, henter sine druer. Er man mere til sol og strand end historie og vin, ligger de smukke sandstrande ved Bandol blot ca. 10 km væk.

 
 

Anbefalinger til dig

Chateau des Demoiselles

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les Villas des Restanques de Beaudine

Forcalquier, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les villas du Clos des Oliviers

Vidauban, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Mimozas Resort

Mandelieu - La Napoule

search map