Feriebolig i La Motte i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les Domaines de Saint Endreol

Pris fra pr. pers.
Hotellet Dobbeltværelse Dobbeltværelse Dobbeltværelse Suite-lejlighed Suite-lejlighed Suite-lejlighed Lejligheder med fælles pool Lejlighed Lejlighed Huse med fælles pool Hus Hus Hus <a href=http://www.in-france.dk/frankrig/provence-alpes-cote-dazur/la-motte/les-villas-de-saint-endreol/>Villa med privat pool</a>
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Nyd de smukke vidder og betagende omgivelser

Den betagende natur springer i øjnene allerede inden du nærmer dig Saint Endreol, der er omgivet af smukke frodige vidder, en del vingårde og naturligvis vinmarker samt deres egen golfbane. Bygningerne, husene og villaerne ligger spredt over et 150 hektar stort og grønt areal med udsigt til det kuperede landskab. Køb ind i det nærmeste supermarked eller spis på af områdets restauranter som ligger indenfor 5 min. kørsel. Kør i ca. 30 minutter og du vil finde den nærmeste strand ved Saint Aygulf.

Spis i restauranten og slap af i spaen

Restauranten ligger ved hotellet, i en elegant landejendom med terrasse, hvor du kan nyde det traditionelle franske køkken. Når vejret tillader det, kan du spise ude på terrassen og kigge ud på det betagende provencalske bakkede landskab. Tag et spil golf på den velrenommerede golfbane med 18 huller lige uden for vinduet (Bemærk venligst at du kun får adgang til golfbanen og dens smukke græsplaner hvis du er golfspiller). Golfbanen er lukket i perioderne 24-28/3 og 1-5/9. spil tennis på de 2 tennisbaner og løb en tur i området som er anrettet med flere ruter. Slap af i spa og wellness afdelingen hvor du har 2000 m² til rådighed med sauna, dampbad, indendørs pool etc. Bemærk venligst at adgang til spa og wellness ikke er inklusiv hvis du bor i lejlighed eller hus. Betragt den smukke udsigt fra restaurant, club-house og bar-området som leder tankerne hen på de sydafrikanske vildtreservater - der mangler bare en giraf derude.

Hotelværelse

Les Domaines de Saint Endreol tilbyder flere forskellige slags overnatningsmuligheder. Blandt andet en hoteldel med ca. 50 dobbeltværelser og familieværelser, som er to forbundne værelser: Prisen gælder to voksne og to børn under 12 år. Værelserne har desuden et lille tekøkken, som har to kogeplader og en meget lille håndvask hvor du akkurat kun kan lave en kop te eller opvarme mad til dit barn. Til hotellet hører en stor fællespool. Der tilbydes ikke room service på hotellet, men til gengæld kan du benytte dig af spa- og wellnesscentret uden tillæg.

Suite-lejligheder

Du finder seks suite-lejligheder, der ligger med fælles pool i selvstændigt hus tæt på stedets golf club-house. Lejlighederne er indrettet med opholdsstue, køkkenhjørne og enten ét eller to (små) soveværelser til i alt enten 2 eller 4 personer. Lav din egen mad i køkkenet og nyd at du kan være selvstændig på din ferie. Alle lejligheder har udgang til egen balkon/terrasse, men da disse er ret små og meget sparsomt udstyret med bord og stole, kan man ikke bruge dem til at spise på.

Lejlighederne

Der er i alt 10 lejlligheder med fælles poolområde med børnebassin, liggestole og udendørs bruser. Lejlighederne har plads til enten 4 eller 6 personer.

Husene

Stedet har i alt 62 huse, der er anlagt som små franske boligkvarterer. Hvert område er indhegnet og her finder du det fælles poolområde med børnebassin, liggestole og udendørsbruser. Husene er dobbelthuse i to etager og kan rumme 4 eller 6 personer. De fleste huse deles om fælles pools, der ligger i hvert område, mens andre har privat pool. Læs mere om husene her: Les Villas de Saint Endreol.

Læs om lejlighederne på Les Domaines de Saint Endreol

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel Mas de l'Oulivie

Les Baux-de-Provence, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel La Lune de Mougins

Mougins, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les Restanques de Beaudine

Forcalquier, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Anbefalinger til dig

Hotel Mas de l'Oulivie

Les Baux-de-Provence, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les Restanques de Beaudine

Forcalquier, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les villas du Clos des Oliviers

Vidauban, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Residence Le Rivage

Mandelieu - La Napoule

search map