Villa i La Motte i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les Villas de Saint Endreol

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Betragt de smukke vidder og betagende omgivelser

Den betagende natur springer i øjnene allerede inden du nærmer dig villaerne Saint Endreol, der er omgivet af smukke frodige vidder, en del vingårde og naturligvis vinmarker samt deres egen golfbane. Villaerne ligger i forbindelse med et hotel der byder på mange faciliteter som restaurant og wellness, der også er til rådighed for villaernes gæster. Bygningerne, husene og villaerne ligger spredt over et 150 hektar stort og grønt areal med udsigt til det kuperede landskab. Køb ind i det nærmeste supermarked eller spis på af områdets restauranter som ligger indenfor 5 min. kørsel. Kør i ca. 30 minutter og du vil finde den nærmeste strand ved Saint Aygulf.

Spis i restauranten og nyd den fantastiske udsigt

Restauranten ligger i en elegant landejendom med terrasse, hvor du kan nyde det traditionelle franske køkken. Spis ude på terrassen og betragt det betagende provencalske bakkede landskab, når vejret tillader det. Betragt den smukke udsigt fra restaurant, club-house og bar-området som leder tankerne hen på de sydafrikanske vildtreservater - der mangler bare en giraf derude.

Slap af i spaen og tag et slag golf

Slap af i spa og wellness afdelingen hvor du har 2000 m² til rådighed med sauna, dampbad, indendørs pool etc. Bemærk venligst at adgang til spa og wellness ikke er gratis for huslejere. Tag et spil golf på den velrenommerede golfbane med 18 huller lige uden for vinduet (Bemærk venligst at du kun får adgang til golfbanen og dens smukke græsplaner hvis du er golfspiller). Spil tennis på de 2 tennisbaner og løb en tur i området som er anrettet med flere ruter.

Nyd jeres privatliv i jeres egen villa

Bo i en af de 13 selvstændige villaer af forskellig størrelse med plads til 6, 8 og 10 personer. Villaerne tilbyder stor komfort og selvstændighed. Nyd at i bare er jer og at poolen altid er ledig når i har lyst til at bade.

Villaerne på Les Villas de Saint Endreol

Villa med 6 sovepladser, ca. 115 m² (med terrasse og privat pool)

Disse villaer er ca. på 115 m² og har privat have med ditto pool. De er fordelt på to etager, som er behageligt og komfortabelt indrettet med gedigne møbler og aircondition. De består af en opholdstue med lcd-tv (satellit), dvd og en spiseafdeling samt køkkenhjørne med fire kogeplader, ovn, opvaskemaskine, mikrobølgeovn, køleskab, kaffemaskine, elkedel. Desuden er der tre soveværelser, det ene med dobbeltseng, de to andre med to enkeltsenge. Herudover er der to badeværelser med toilet og badekar eller bruser. Villaerne har desuden en stor have på 500 m² med terrasse og havemøbler. Der er desuden bryggers med vaskemaskine og tørretumbler til rådighed samt garage til bilen, hvis ønsket.

Villa med 8 sovepladser, ca. 130 m² (med terrasse og privat pool)

Disse villaer er ca. på 130 m² og har privat have med ditto pool. De er fordelt på to etager og er behageligt og komfortabelt indrettet med gedigne møbler og aircondition. De består af en opholdstue med lcd-tv (satellit), dvd og en spiseafdeling samt køkkenhjørne med fire kogeplader, ovn, opvaskemaskine, mikrobølgeovn, køleskab, kaffemaskine, elkedel. Desuden er der fire soveværelser, et eller to med dobbeltseng, to eller tre med to enkeltsenge. Herudover er der tre badeværelser med toilet og badekar eller bruser. Villaerne har desuden en stor have på 500 m² med terrasse og havemøbler. Der er desuden bryggers med vaskemaskine og tørretumbler til rådighed samt garage til bilen, hvis ønsket.

Villa med 8 sovepladser, ca. 160 m² (med terrasse og privat pool)

Disse villaer er ca. på 160 m² og har privat have med ditto pool. De er fordelt på to etager og er behageligt og komfortabelt indrettet med gedigne møbler og aircondition. De består af en opholdstue med lcd-tv (satellit), dvd og en spiseafdeling samt køkkenhjørne med fire kogeplader, ovn, opvaskemaskine, mikrobølgeovn, køleskab, kaffemaskine, elkedel. Desuden er der fire soveværelser, et eller to med dobbeltseng, to eller tre med to enkeltsenge. Herudover er der tre badeværelser med toilet og badekar eller bruser. Villaerne har desuden en stor have på 500 m² med terrasse og havemøbler. Der er desuden bryggers med vaskemaskine og tørretumbler til rådighed samt garage til bilen, hvis ønsket.

Villa med 10 sovepladser, ca. 175 m² (med terrasse og privat pool)

Disse villaer er ca. på 180 m² og har privat have med ditto pool. De er fordelt på to etager og er behageligt og komfortabelt indrettet med gedigne møbler og aircondition. De består af en opholdstue med lcd-tv (satellit), dvd og en spiseafdeling samt køkkenhjørne med fire kogeplader, ovn, opvaskemaskine, mikrobølgeovn, køleskab, kaffemaskine, elkedel. Desuden er der fem soveværelser, to med dobbeltseng, tre med to enkeltsenge. Herudover er der fire badeværelser med toilet og badekar eller bruser. Villaerne har desuden en stor have på 800 m² med terrasse og havemøbler. Der er desuden bryggers med vaskemaskine og tørretumbler til rådighed samt garage til bilen, hvis ønsket.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Les Villas des Restanques de Beaudine

Forcalquier, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les Domaines de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Chateau des Demoiselles

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Anbefalinger til dig

Espace de l'Hers

Chateauneuf-du-Pape, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Residence Odalys Bastide des Chenes

Gordes, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel du Poete

Fontaine de Vaucluse, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel Mas de l'Oulivie

Les Baux-de-Provence

Aquabella Hotel

Aix-en-Provence

search map