Hotel i La Roque sur Pernes i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Chateau La Roque

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Du skal ikke have rejst meget i Frankrig for at vide, at der ikke skal meget til, før vi har et château, altså en borg.

I store dele af landet vil enhver vingård, om den så er opført sidste år, bære dette pompøse navn. Men Chateau La Roque er den ægte vare fra 1000-tallet med tykke mure og voldgrave. Tårnene er gået tabt, og meget er brudt ned gennem århundrederne, men du har stadig en tydelig fornemmelse af fordoms storhed.

Fortjent forkælelse

Vi befinder os i den lille by La Roque sur Pernes, der ligger romantisk mellem vinmarker og olivenlunde. For at finde restauranter og butikker skal du til Pernes les Fontaines, som er 5 km væk, men du kan da heldigvis også spise (og drikke) godt på Chateau La Roque. Det kan der også være god brug for, hvis du har brugt dagen på at vandre rundt i det smukke Provence eller måske har været en tur på cykel op og ned af Mont Ventoux, hvilket for øvrigt også kan anbefales som vandretur.

Hygge, god mad og masser af vin

Chantal og Jean ejer borgen, som de ihærdigt har arbejdet på at istandsætte og gøre til et indbydende lille overnatningssted med en skyggefuld have, en opvarmet pool udgravet i klippen og godt med stole, solsenge og parasoller, så gæsterne kan nyde det gode vejr bedst muligt. Jean står også i køkkenet, hvor han sørger for den solide morgenmad og - hvis gæsterne efterspørger det - middagen baseret på friske lokale råvarer. Vi befinder os midt i et vigtigt vinområde, men det er nu alligevel imponerende, at et så lille sted med kun fem værelser har et vinkort med over 100 etiketter!

Værelserne på Chateau La Roque

Dobbeltværelse Les Jardins

Værelset er ca. 26 m² stort og ligger i stueetagen med privat terrasse, hvorfra der er udsigt til dalen. Her er en 180 x 200 cm stor dobbeltseng og badeværelse med stor bruser, wc og hårtørrer.

Dobbeltværelse Le Ventoux

Værelset er ca. 44 m² stort og ligger på første etage med udsigt over markerne. Her er en 180 x 210 cm stor dobbeltseng og på hemsen badeværelse med badekar, wc og hårtørrer.

Suite Chemin de Ronde

Værelset er ca. 50 m² stort og har udsigt til Chateauneuf du Pape. Her er en 180 x 210 cm stor dobbeltseng, en lille stue og badeværelse med badekar, bruser, wc og hårtørrer.

Suite Le Poste de Guet

Værelset er ca. 50 m² stort og har udsigt til det maleriske romanske klokketårn. Her er en 200 x 200 cm stor dobbeltseng, en lille stue og badeværelse med badekar, bruser, wc og hårtørrer.

Suite Les Voutes

Værelset er ca. 50 m² stort. Her er en 180 x 210 cm stor dobbeltseng, en lille stue og badeværelse med badekar, bruser, wc og hårtørrer.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Bastide Rose

Le Thor, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel Mas de l'Oulivie

Les Baux-de-Provence, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Bastide Saint Georges

Forcalquier, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

search map