Feriebolig i La Roque sur Pernes i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Residence Odalys Le Moulin a Vent

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Nyd den ideelle beliggenhed

Residence Le Moulin a Vent ligger i landsbyen La Roque sur Pernes midt i bjergkæden Vaucluse - direkte over for bjerget Mont Ventoux. Benyt jer af det lille udvalg af butikker og restauranter i Saint-Didier (små 3 km herfra) og køb stort ind i byen Carpentras (ca. 10 km), hvor der findes et større udvalg af restauranter, butikker og aktivitetsmuligheder.

Bo i de hyggelige stenhuse

Lejlighederne ligger i et grønt område med træer og med huse opført i sten - i den typiske byggestil for Luberon-området. På stedet findes gode faciliteter for både børn og voksne. Hyg jer i den udendørs pool, spil tennis på tennisbanerne (gratis), lad børnene lege på legepladsen og udfordr hinanden på petanquebanen eller med et slag bordtennis. Alle lejligheder ligger i stueetagen og råder over køkkenhjørne med kogeplader, køleskab og mikroovn. Nyd vejret på jeres overdækkede terrasse med udendørsmøbler og adgang til fælleshaven. Mod betaling er det muligt at få tv i lejligheden.

Tag på udflugt med familien

Residence Le Moulin a Vent har en helt fantastisk beliggenhed i forhold til udflugter til nogle af de kendte byer og områder i Provence. Besøg Avignon (ca. 35 km), Luberon (ca. 25 km) og vinområdet Chateauneuf du Pape (ca. 30 km). Derudover byder naturen og de omkringliggende bjerge på et utal af aktiviteter i naturen, hvor I kan vandre, cykle, ride på heste, klatre, rafte og en masse andet.

Lejlighederne på Residence Odalys Le Moulin a Vent

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser

Disse lejligheder er ca. 37 m² og råder over opholdsstue med enkeltsovesofa og køkkenhjørne. Derudover er der et soveværelse med tre enkeltsenge samt badeværelse med bruser og toilet.

Treværelseslejlighed med 4/5 sovepladser med terrasse

Disse lejligheder er ca. 37 m² og råder over opholdsstue med køkkenhjørne. Derudover er der et soveværelse med tre enkeltsenge, soveværelse med to enkeltsenge samt badeværelse med bruser og toilet.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Gites l'Esquirou

Roussillon en Provence, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Residence Les Gorges de la Truyere

Entraygues sur Truyere, Midi-Pyrénées

Bastide des Templiers

Bras, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Anbefalinger til dig

Residence Odalys Les Bastides de Grimaud

Grimaud, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Residence Odalys Le Mas des Alpilles

Le Paradou, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les Restanques de Beaudine

Forcalquier, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Aquabella Hotel

Aix-en-Provence

Mimozas Resort

Mandelieu - La Napoule

search map