Provence-Alpes-Côte d'Azur Le Colorado Provençal de Rustrel

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Området Colorado Provencal er et bjergtagende landskab, der uden tvivl minder om dét i Colorado i Amerika med røde og gule sten- og bjergformationer, der mest af alt minder om et landskab, man genkender fra klassiske cowboyfilm.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig

I det 19. og 20. århundrede blev her drevet en lukrativ jernindustri, siden udvandt man okker. I perioden derefter var den naturlige balance meget skrøbelig. I dag byder stierne forbi okke-bruddet på en fortryllende, farverig udflugt, der ud over landskabets utrolige nuancer rummer en smuk flora. Stierne er markeret med gule, blå og røde aftegninger og passere forbi såvel offentlig, som privat ejendom.

Der er både restaurant og souvenirbutik i området til at fuldende en dag i en uforglemmelig natur.

Adresse og andre nyttige oplysninger
ADEP
Logis neuf
84400 Rustrel
www.colorado-provencal.com/ />
Parkering
Man betaler for at parkere ved Colorado Provençal, og støtter således bevaringen af området. Derfor har det stor betydning for stedet, at man vælger ADEP’s officielle parkering og ikke blot parkerer langs med vejen.

 
 

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel Helios

Antibes - Juan Les Pins

In-France bliver til Signatours

I fremtiden finder du alle rejser til Frankrig på Signatours.dk - klik på logoet og du bliver ført direkte til en verden af billige rejser med nøje udvalgte hoteller og ferieboliger.

Vind en rejse for 2 personer inkl. fly og hotel

Kig forbi Signatours.dk og deltag i konkurrencen om en storbyferie for 2 personer inkl. fly, hotel, transfer og en middag!

>> se mere her og deltag i konkurrencen her 

 

Se alle rejser her

search map