Ferieboliger og hoteller i Le Lavandou

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Le Lavandou er en skøn feriedestination. I denne kystby hersker en dejlig maritim stemning, hvor der tilmed bydes op til solbadning, vandpjaskeri og afslapning kombineret med spændende udflugstmål langs med Côte d'Azur. Meget af livet i byen kredser omkring lystbådehavnen, hvor der ligger en del restauranter, pizzeriaer og butikker. Lystbådehavnen forbindes desuden med sandstranden via en eksotisk strandpromenade. Med andre ord er byens centrale opholdsteder godt bundet sammen.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig

Central beliggenhed for udflugter
Hvis man bor i Le Lavandou, har man et fremragedne udgangspunkt for gode udflugter til kystens øvrige perler. I én retning finder man den fashionable Riviera med de kendte byer som Saint Tropez, Sainte-Maxime, Antibes og Juan Les Pins. Kører man derimod i den modsatte retning, mødes man af en mere ukendt del af Côte d'Azur. Her ligger byerne Toulun, Hyeres og ultimativt storbyen Marseille.

Som skabt for børnefamilier
Ud over den charmerende lystbådehavn, råder byen over en bred og børnevenlig sandstrand og en behagelig og rolig atmosfære. Byens centrum er overkommeligt, og alligevel findes der 'alt'. Der er gode indkøbsmuligheder, butikker og et utal af restauranter og caféer. Hertil kommer, at byen har gode parkeringsmuligheder, hvor man selv i den absolutte højsæson kan finde plads - hvilket ellers kan være ret svært i denne del af Frankrig.

 
 

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

search map