Feriebolig i Le Paradou i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Residence Odalys Le Mas des Alpilles

Pris fra pr. pers.
Den indendørs pool Minigolf Hammam Sauna
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Le Mas des Alpilles ligger på et 3 hektar stort område midt i den autentiske by Paradou i naturparken Alpillerne. Ca. 5 km her fra ligger den smukke Provence-by "Baux de Provence", der er kendt for sin beliggenhed midt på en bjergtop, sine stenhuse og den panoramiske udsigt over det bjergrige landskab. I den hyggelige by Paradou finder man fine restaurerede huse, farverige haver, og smalle gader med restauranter og mindre håndværksbutikker.

Selve stedet er nyopført fra 2013, og slog første gang dørene op i 2014: Til fælles brug er der delvis overdækket og opvarmet pool med rutsjebane(udendørs), spa-område med hammam, sauna og fitness (mod betaling), minigolf, internet i receptionsområdet samt vaskeri (mod betaling).

Udflugter i området er mange. Udover et besøg i Baux de Provence, bør man ikke snyde sig selv for en tur til en anden skøn Provence-by, nemlig Saint Remy de Provence (ca. 12 km), der byder på markeder og traditionsrige fester. Nogle af de større byer som Arles og Avignon ligger inden for ca. 50 km, og for den vinelskende vil et besøg i vinbyen Chateauneuf du Pape (ca. 53 km) uden tvivl være en oplevelse. Ud over at besøge de mange smukke Provence-byer, byder området også på en masse naturoplevelser som kan foretages på gåben, cykel og sågar til hest. Er man til golf ligger nærmeste golfbaner (Les baux) ca. 4km herfra.

Lejlighederne ligger fordelt rundt på det store område og råder alle over egen terrasse eller balkon med udendørs møbler, køkken med kogeplader, mikroovn, opvaskemaskine samt tv (mod betaling).

Lejlighederne på Residence Odalys Le Mas des Alpilles

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med terrasse)

Disse lejligheder er ca. 34 m² og består af opholdsstue med dobbelt sovesofa, køkkenhjørne, soveværelse, badeværelse med badekar eller bruser samt toilet.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (med terrasse)

Disse lejligheder er ca. 45 m² og består af opholdsstue med dobbelt sovesofa, køkkenhjørne, to soveværelser, badeværelse med badekar eller bruser samt toilet.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Mimozas Resort

Mandelieu - La Napoule, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Residence Cap Esterel

Agay, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Residence Le Rivage

Mandelieu - La Napoule, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Anbefalinger til dig

Residence Odalys Bastide des Chenes

Gordes, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les Villas de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les villas du Clos des Oliviers

Vidauban, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

search map