Ferieboliger og hoteller i Les Baux-de-Provence

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Les Baux-de-Provence, eller kort og godt Les Baux, som franskmændene siger, ligger i departementet Bouches-du-Rhônes og er en af de smukkeste landsbyer i Frankrig. Byen har knap 400 indbyggere og er i dag mere et udflugtsted for turister end et egentligt sted med fransk hverdagsliv.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig

Les Baux er omkrænset er Alpilles-massivet, som er en lille bjergkæde, der blandt andet har inspireret flere kunstnere i deres malerier. Man kan for eksempel gå flere ture og genopdage naturen fra flere af Vincent van Goghs malerier.

Historien i Les Baux-de-Provence går helt tilbage til 6000 f.kr. og har op gennem tiden haft sin force i landbrugsproduktion som vin og olivenolie. I dag tiltrækker det mange turister, som tager rundt til smagsprøver hos flere lokale producenter. Som turist er her også meget at komme efter. Man kan kigge nærmere på byens historie og kultur, der tager udgangspunkt i dens rige kulturarv, eller holde en aktiv ferie, og benytte sig af de mange vandreruter der findes i omegnen omkring Les Baux-de-Provence. Og man kan selvfølgelig også bare slappe af og nyde landskabet, roen og den gode mad.

 
 

Anbefalinger til dig

Les villas du Clos des Oliviers

Vidauban, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Residence Odalys Bastide des Chenes

Gordes, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel Mas de l'Oulivie

Les Baux-de-Provence, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Aquabella Hotel

Aix-en-Provence

Hotel Mas de l'Oulivie

Les Baux-de-Provence

search map