Hotel i Les Baux-de-Provence i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel Mas de l'Oulivie

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Mas de l'Oulivié ligger ca. 3 km uden for en af Frankrigs smukkeste landsbyer Les Baux-de-Provence. Hotellet har en meget indtagende indkørsel og på anden side af porten står herlighederne i kø og venter på dig.

Skøn atmosfære giver ro i sindet

Så snart man kører gennem den store port åbner sig et paradis, der byder dig velkommen til det ægte Provence. Atmosfæren og de skønne naturomgivelser er et godt udgangspunkt for afslapning. Indvendigt finder du reception samt et hyggeligt opholdsrum med wi-fi, aviser mm, som er til fri afbenyttelse, og som kan nydes med en forfriskning fra baren. Her kan du desuden også bestille enkle retter til frokost. Morgenmaden serveres i dette opholdsrum, når vejret ikke er til at nyde den udenfor på terrassen ved siden af poolen.

Lavendelhave med lækkerpool

Haven stråler i al sin pragt og byder på 120 forskellige plantearter - lige fra oliventræer til lavendel. Den skønne pool er indbydende og er så dyp, at du kan springe direkte i den fra de lave, kunstige klippeafsæt, der er bygget omkring den. Husdyr er forment adgang til poolområdet, også i snor. På hotellet er der desuden mulighed for at bestille en omgang massage eller spille tennis og petanque i haven. Vi anbefaler, at du kommer i bil hertil, da den vil være dig nyttig til de mange udflugtsmål i området. Ved indgangen til hotellet findes en afsætningsplads, hvor du kan læsse bagagen af, inden du parkerer på den aflukkede og overvågede parkeringsplads.

Smagfuldt indrettede værelser

Hotellets 27 værelser er fordelt på to etager og indrettet i personlig provencalsk stil med et moderne touch. Værelserne er alle udstyrede med aircondition, fladskærms-tv, værdiboks, minibar samt badeværelse med toilet, bruser / badekar og hårtørrer.

Værelserne på Hotel Mas de l'Oulivie

Dobbeltværelse Caractère

Værelserne Caractère er omkring 20 m² o. De har mulighed for en ekstra opredning, og er alle indrettet i moderne provencalske farver og stil. Her findes aircondition, værdiboks, satellit-lcd-tv, minibar, skrivebord og badeværelse med toilet, hårtørrer og enten bruser eller badekar.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Les Domaines de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Le Mas du Soleil

Salon-de-Provence, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Espace de l'Hers

Chateauneuf-du-Pape, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Anbefalinger til dig

Les Villas de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les villas du Clos des Oliviers

Vidauban, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel du Poete

Fontaine de Vaucluse, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Residence Le Rivage

Mandelieu - La Napoule

search map