Ferieboliger og hoteller i Lorgues

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Beliggende mellem kystbyen Saint Tropez og det seværdige og meget kendte Gorges Du Verdon ved foden af alperne, finder man den karakteristiske by Lorgues, der emmer af historie og kultur.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig

En allegori af Provence

Alle klichéer om Provence er samlet i Lorgues; duftene af lavendel, afslappende atmosfære, frodigt landskab med vin og oliven, frugt og grønt tilsat en horde af får, der ikke sjældent ses passerede gennem byen og sidst men ikke mindst charmerende fransk bystemning.

Lorgues markeder

Hver tirsdag morgen og formiddag afholdes der marked i byen, hvor man kan købe omegnens gode fødevareprodukter, så som honning, olivenolie, vin, kornprodukter, grønt, mm. Om sommeren afholdes der også marked fredag morgen og formiddag, men på denne årstid er det kun lokale producenter, der er repræsenteret, og som sælger ud af egne varer lige fra økologisk frugt og grønt til fisk og lam. Der er også repræsenteret kunsthåndværk fra lokalområdet i form af keramik, smykker og billedkunst. Byen tilbyder desuden et fint udbud af butikker og værksteder, hvor man kan foretage sine daglige indkøb eller få stillet sin shopping-lyst. Byen huser også supermarkeder, banker og apotek.

Kulturelle værdier

Lorgues er beliggende nær flere naturlige kilder, hvorfor dens historie og vigtighed går langt tilbage til forhistorisk tid. I landskabet ses flere meget gamle dysser, der bevidner byens alder. Takket være sin beliggenhed i bakkerne, havde byen en vis interesse for romerne, der bidrog til at udvikle byen. I Middelalderen får byen et forsvarsværn i form af bymure, hvoraf man stadig ses stykker den dag i dag. Det er også i denne periode, der opføres utallige kirker og kapeller rundt omkring i byen, og af disse ses til stadighed et flertal. Det samme gør sig gældende for byens springvand og møller, der er med til at karakterisere byen.

Her ligger et museum for den mystiske maler Rob Jullien, og over sommeren arrangeres flere kortvarige kunstudstillinger og koncerter med jazz og verdensmusik.

 
 

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Mimozas Resort

Mandelieu - La Napoule

Hotel Helios

Antibes - Juan Les Pins

search map