Ferieboliger og hoteller i Mouriès

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Mouriès er en typisk provencalsk landsby, som ligger midt i et stort naturområde, Les Alpilles, omgivet af oliventræer, vinstokke, cypresser og mandeltræer. Med sin centrale beliggenhed i nærheden af naturskønne områder som La Camargue og Lubéron samt strandene ved Middelhavet er byen et godt udgangspunkt for naturelskere eller de mere aktive, som gerne vil benytte ferien til trekking eller cykling i den smukke natur. Er man kultur- eller historieinteresseret er der ikke langt til hverken Aix-en-Provence eller Avignon, hvor der er lidt mere storbystemning.

I området omkring Mouriès produceres vine og olivenolier af bedste kvalitet. Faktisk er det i området omkring Mouriès at Frankrigs største mængde af olivenolie produceres, og der er stadig tre aktive olivenoliemøller i området, som kan besøges, hvis man er interesseret i at vide mere om hele processen bag olieproduktionen.

Hver onsdag afholdes gademarked på Cours Paul Révoil hvor den sydfranske stemning kan indsnuses, samtidig med at man måske kan gøre en god handel i en af de mange boder med fødevarer, blomster, beklædning og meget mere.

I Mouriès kan man også besøge tyrefægter-arenaen, som kan rumme op til 3000 personer, og hvor der stadig afholdes traditionelle tyrefægtninger. I la Camargue er der heldigvis ikke tale om den blodige spanske variant af tyrefægtning, men derimod om en mere afdæmpet udgave, hvor det mest handler om at tyrefægterne skal vise deres færdigheder for publikum og drille tyrene lidt.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig
 
 

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Aquabella Hotel

Aix-en-Provence

Residence Adriana

Carry Le Rouet

search map