Ferieboliger og hoteller i Nice

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Nice er Côte d’Azur’s hovedby og er den 5. største i Frankrig og er med sit milde klima og skønhed en ægte Middelhavsby. Her er det selv om vinteren muligt at sidde på fortovscafé og nyde udsigten over ”La Baie des Anges” – Englenes bugt – hvor den berømte Promenade des Anglais dekoreret med palmer og blomster på den ene side er fuld af luksushoteller som det berømte Hotel Negresco og på den anden side har den ene strand efter den anden.

I Nice kan man finde mange forskellige arkitektoniske stilarter – barok og ”Belle Epoque” og i den gamle bydel ”Vieux Nice” kan man slentre rundt i de smalle gader og betragte de gamle huse i varme okkerfarver, købe sig fattig i de mange spændende butikker eller bare nyde livet på en fortovscafé.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig

Næst efter Paris er Nice den by i Frankrig med flest muséer og byen er både dag og nat meget livlig med mange forskellige kulturelle indslag som strækker sig lige fra den årlige jazz-festival til det daglige frugt, grønt og blomstermarked på Cours Saleya i den gamle bydel.

Nice har en forhistorie som selvstændigt område, som indbyggerne er stolte af, hvorfor man også stadig kan høre den lokale dialekt ”Le Nissart” og smage de traditionelle – karnevalsretter (uden kød) som les Pissalidères – tærter med løg, ansjoser og oliven – Ratatouille eller Pan Bagnat (brød med grøntsager – og tit også med æg eller tun) Fælles for det hele er, at det tit overhældes med olivenolie og garneres med de små sorte lokale oliven – les caillettes.

 
 

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

search map