Hotel i Nice i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel Ellington

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Ellington er et stemningsfuldt hotel i art-nouveau stil, som ligger få skridt fra den gamle bycentrum og Promenade des Anglais og ca. 1 km fra byens akropolis. Butikker, barer og restauranter ligger lige uden for døren og havet blot ca. 400 meter derfra.

Dejlig gård

På hotellet finder man reception, wi-fi internetforbindelse i fælles arealer, morgenmadsrestaurant med god morgenmadsbuffet, bar og dejlig gård med bord og stole. Ankommer man i bil, er det muligt at forudbestille garageplads, som ligger ca. 50 meter fra hotellet. Man finder nærmeste cykeludlejning 100 meter fra hotellet og endda mulighed for at leje scootere 500 meter derfra. På stedet kan man benytte sig af parasol og liggestole på stranden til fordelagtige priser.

Alle hotellets 110 værelser råder over aircondition, minibar, værdiboks, satellitfjernsyn, telefon og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Der er endividere mulighed for at lave kaffe og te. Benyttelse af wi-fi internetforbindelse betales på stedet.
- Classic-værelserne findes i to forskellige indretningsstile. Mediterranée med senge i støbet jern og varme farver fra middelhavet og saharién med møbler i lyse træfarver og stoffer i chokolade-, karamel- og lysbrune farver.
- Deluxe-værelserne er indrettet med designermøbler i wenge-træ og gardiner i røde og sorte farver.
- Executive-værelserne er indrettet i Luis XVI-stil med silke- eller velourstoffer. Endvidere får gæsterne badekåbe og hjemmesko samt wi-fi internetforbindelse med i prisen.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel Helios

Antibes - Juan Les Pins, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel Nice Riviera

Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel Mediterranee

Menton, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Anbefalinger til dig

Villa Daubenton

Paris, Île-de-France

Hotel Helios

Antibes - Juan Les Pins, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

search map