Hotel i Nice i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel Nice Riviera

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Der hersker ingen tvivl om, at Hotel Nice Riviera for mange vil være det ultimativt bedste valg til den aktive rejsende, der ønsker at fylde dagene med oplevelser for siden at trække sig tilbage til et hotel med den service og de faciliteter, der knytter sig til et 4* hotel. Hotel Nice Riviera er flot og moderne indrettet og ligger i rolige omgivelser midt i Nice centrum med gåafstand til handelsgade, spisesteder, havnen, det historiske centrum og stationen.

En rejse fra to til fire stjerner

I 1991 blev Hotel Rivoli klassificeret et to-stjernet hotel, men allerede to år efter blev det renoveret og døbt Hotel Nice Rivoli. Hotellet fik dengang sin 3. stjerne som det bar frem til 2005, hvor det officielt blev et 4* hotel. Samtidig skiftede man atter navn, denne gang til Hotel Nice Riviera. Over vinteren 2012 fik hotellet atter en kærlig renovering med et fransk touch og en lokal finish.

Personalet er hotellets absolutte force, trods flere eftertragtede faciliteter

Ved ankomst mødes man af receptionen, der er besat af et kyndigt og meget smilende personale, som behersker flere sprog. Her kan man få hjælp til alt fra bestilling af bord til gode fif om seværdige byer og steder på Rivieraen. Det er bare at spørge. Der kan også arrangeres massage på værelset (mod betaling). Ved siden af receptionen er der lounge, internetpoint og bar. Fra stueetagen går der elevator op til værelsesetagerne og ned i hotellets parkeringskælder. I garagen råder hotellet over 80 p-pladser. Bag receptionen finder man hotellets morgenmadsal, hvor man kan nyde den fyldige buffet, hvad enten man er til amerikanske pandekager, æg eller müsli, ergo Continental-morgenmad med friske råvarer.

Gratis wellness med pool

En halv etage over receptionsområdet findes hotellets nye wellnesscenter. Her er der indendørspool og jacuzzi samt tilhørende sauna og fitnessfaciliteter. Og mange vil nyde at vaske byens leben af sig efter en lang dag i byen, hvor udbudet af butikker er enormt, hvor man kan slentre flere kilometer langs den fine strandpromenade Promenade des Anglais.

Værelserne

De i alt 120 værelser er fordelt på seks etager og tre dobbeltværelseskategorier: Classic, Superior og Executive og måler minimum 20 m². Alle værelser er rummelige og flotte, indrettet med et sydfransk islæt med farver i mørke toner og med brug af de bedste stofkvaliteter til både sengetæppe og gardiner. I alle værelser er der aircondition, værdiboks, lcd-sat-tv, multimedie system (til musik, film, internet og betalings-tv), minibar (man bestiller indhold i henhold til egne lyster og behov i receptionen), elkoger og veludstyret badeværelse alle med toilet, badekar og brus samt hårtørrer, og alle plejeprodukter kommer fra det anerkendte Fragonard. Hotellet har også hcp-venlige værelser på forespørgsel.

Ekstra opredninger og forskel mellem kategorierne

I Superiorværelserne er det muligt med en tredje opredning i sovesofastol. Her får man tillige tildelt badekåbe og tøfler til brug under opholdet. I Executive-værelserne kan man være op til fire personer fordelt i dobbeltseng og dobbeltsovesofa. Executive-værelserne er klart hotellets bedste og har desuden egen møbleret terrasse, da disse ligger på den øverste etage med udsigt til byens tage. I disse værelser findes også rigtig kaffemaskine, ligesom man tildeles badekåbe og tøfler.

Læs om værelserne på Hotel Nice Riviera

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel de Paris

Cannes, Provence-Alpes-Côte d'Azur

New Hotel of Marseille Le Pharo

Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur

La Magnaneraie

Avignon, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Anbefalinger til dig

Hotel Helios

Antibes - Juan Les Pins, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les villas du Clos des Oliviers

Vidauban, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel La Lune de Mougins

Mougins, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel Mas de l'Oulivie

Les Baux-de-Provence

Hotel Helios

Antibes - Juan Les Pins

search map