Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
1
Henter indhold

Udforsk det autentiske Provence

Oplev et landskab bestående af bløde bakker med lavendelmarker, olivenlunde og vinranker. Provence er for mange blot kendt som et sted med massere farver, dufte og vin, men de færreste er klar over hvor alsidig Provence er. Nyd den romantiske stemning i de provencalske middelalderlandsbyer, hvor du finder fantastiske råvarer og vin. Benyt dig af muligheden for at gøre et fund på de provencalske markeder, hvor du vil opleve en duft af urter, krydderier, lavendel og honning. Bo et sted hvor du har mulighed for at sidde på en terasse og nyde et glas vin, midt i den rå natur, og lad det gå op for dig at du ikke længere har noget du skal nå.

Bo tæt på stranden og nyd det azurblå middelhav

Søger du lidt væk fra det idylliske liv på landet, finder du fantastiske strande med liv og mennesker. Her kan du naturligvis nyde godt af havets frugter og besøge områdets gemte badesteder som du kun kan komme til fra havets side, som eksempelvis Calanques de Cassis.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig
 
 

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel Helios

Antibes - Juan Les Pins

search map