Feriebolig i Raphèle-lès-Arles i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Appartements Le Bosquet de Fontenelle

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Le Bosquet de Fontenelle ligger i udkanten af landsbyen Raphèle-lès-Arles ca. 10 km uden for Arles. Lejlighederne ligger i grønne omgivelser i små bungalows i stueplan.

Base til afslapning

Le Bosquet de Fontenelle er et ideelt udgangspunkt for en børnefamilie, der vil have en fast base, hvor man kan slappe af et par dage ved poolen, men også gerne vil køre lidt rundt og se regionen. Til stedet hører en gratis parkeringsplads, hvorfra man nemt kan komme til lejlighederne. Boligerne ligger isoleret bag hække med egen terrasse og egen indgang. I området er der en militær lufthavn, og periodevis kan man høre flyene. Ca. 200 meter fra Le Bosquet Fontenelle ligger en jernbane og en motorvej.

Børnepool og legeplads

Separat fra lejlighederne og receptionsbygningen ligger en stor bygning med et rummeligt fælleslokale, hvor der er mulighed for trådløst internet. Fra fælleslokalet er der udgang til poolområdet, som er indhegnet med grøn beplantning. Ved poolområdet, der både har børnepool og voksenpool, er der opstillet parasoller og liggestole til fri afbenyttelse. Bliver børnene trætte af at bade, er der en legeplads umiddelbart lige udenfor poolområdet. Fordelt rundt på området ligger de 20 lejligheder/huse, hvoraf 12 af dem udlejes.

Lejlighederne på Appartements Le Bosquet de Fontenelle

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (stueplan)

Alle lejlighederne ligger i små bungalows i stueplan med egen indgang. De er omkring 35 m². Foran lejligheden er der en lille græsplæne med plads til havemøbler. Alle er indrettet med et soveværelse, badeværelse med badekar og seperat toilet samt køkkenhjørne og stue i et. I stuen er der ydermere 2 sovepladser, hvoraf den ene er en udtræksseng, som er afskærmet af gardin fra resten af lejligheden. Køkkenhjørnet er udstyret med køleskab, vaskemaskine, opvaskemaskine, kogeplader og mikroovn. I lejligheden er der en mezzanin, som dog kun er til pynt. Bemærk, at i højsæsonen kan lejligheden kun lejes til prisen for fire personer.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Residence Odalys Le Moulin a Vent

La Roque sur Pernes, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Gites l'Esquirou

Roussillon en Provence, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Bastide Rose

Le Thor, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Anbefalinger til dig

Les Villas de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Espace de l'Hers

Chateauneuf-du-Pape, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les villas du Clos des Oliviers

Vidauban, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

search map