Feriebolig i Roussillon en Provence i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Gites l'Esquirou

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gites l´Esquirou ligger lige ved indgangen til den pittoreske landsby Roussillon og 10 km fra den berømte by Gordes. Med en dejlig rolig beliggenhed i Luberon området er Gites l´Esquirou et dejligt familievenligt sted og et godt udgangspunkt for oplevelser i Provence. Med blot ca. 600 meter til Roussillon har man restauranter og butikker inden for gå-afstand.

Have med bønneformet pool

Efter at have arbejdet rundt om i verden besluttede værterne Bernard og Francoise sig for at slå sig ned i dette rolige område, der til trods for sin tilstrømning af turister især om sommeren, har bevaret en autentisk "Provence ånd". De bor selv på stedet og står for vedligeholdelsen af husene og den dertilhørende have. I haven på L´Esquirou, der betyder egern og kommer fra det store antal egern der er på stedet, finder man en lille bønneformet pool, der er lavvandet og er et hit for de yngste gæster. Vi gør opmærksom på at poolen holdes ren med ozon og ikke klor - derfor har den ikke samme azurblå farve som de fleste swimmingpools. På stedet er der bordtennis og fælles vaskemaskine.

Små huse med private terrasser

De fire huse er identiske og har samme indretning - kun farverne på husene er forskellige. De er ca. 40 m2 store og ligger i et plan med fire sovepladser. Husene råder over køkken med fire kogeplader, køleskab med fryseboks, kombi-ovn og kaffemaskine samt opholdsstue med spisebord, dobbeltsovesofa og tv. Derudover er der et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med bruser samt separat toilet. Alle husene har privat terrasse med pergola, bord og stole. De er afskærmet fra haven med beplantning. Der er mulighed for internet i husene.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Residence Odalys Le Moulin a Vent

La Roque sur Pernes, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les Restanques de Beaudine

Forcalquier, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Espace de l'Hers

Chateauneuf-du-Pape, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Anbefalinger til dig

Hotel du Poete

Fontaine de Vaucluse, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Residence Odalys Bastide des Chenes

Gordes, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Residence Odalys Le Mas des Alpilles

Le Paradou, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

search map