Hotel i Saint-Raphael i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les Chenes Verts

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Bo langs kysten

Her bor du i ferielejligheder der ligger i et grønt område langs kysten, i udkanten af badebyen Saint-Raphael. Her har du et udgangspunkt for badeferie ved de mange små sand- og klippestrande, der ligger ud til Middelhavet. Oplev et væld af butikker og restauranter inden for kort rækkevide i Saint-Raphael, der ligger ca. 5 km væk. Hold ferie her hvis du ønsker mere luftige omgivelser frem for det lidt hektiske liv, der kan forekomme i kystbyerne i sommerhalvåret, og nyd at du stadig har strand og by inden for kort afstand.

Oplev et stort udvalg af aktiviteter der bare venter på jer

Nyd den 200 m² store pool med separat børnepool og lad familiens yngste slå sig løs med både bordtennis, legeplads, børneklub (om sommeren), petanque og basket ball. Besøg også områdets 3 golfbaner som findes indenfor en omkreds af ca. 10 kilometer.I sommermånederne er der åbent i baren ved poolen, som også har en stor solterrasse. Her afholdes også forskellige arrangementer og familieaktiviteter. Stranden, som består af groft sand samt klipper, ligger på den modsatte side af kystvejen, som især i højsæsonen er trafikeret. For at komme til stranden kan man også benytte en gangtunnel under vejen. Bemærk derudover, at der løber en togbanen lige bag stedet.

Bo i de hyggelige lejligheder

Størstedelen af de 116 lejligheder ligger spredt rundt på et stort område i små røde toetagershuse alle med terrasse/balkon, mens andre ligger i en nyere og mere moderne bygning lige ved poolområdet. Alle lejligheder har køkken med mikroovn, opvaskemaskine og kaffemaskine. Derudover er der aircondition og TV samt safety-boks mod betaling.

Lejlighederne på Les Chenes Verts

Etværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (stueetagen med terrasse)

Disse lejligheder er ca. 31 m² og ligger i stueetagen ved indgangen til Les Chênes Verts. De består af opholdsstue med sovesofa og udtræksseng samt køkkenhjørne og natområde med to enkeltsenge. Der er badeværelse med bruser eller badekar samt toilet. Alle lejligheder har møbleret terrasse.

Etværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (1.sal med balkon)

Disse lejligheder er ca. 31 m² og ligger i på første etage ved indgangen til eller i bunden af Les Chênes Verts. De består af opholdsstue med dobbeltsovesofa samt køkkenhjørne og natområde med to enkeltsenge. Der er badeværelse med bruser eller badekar samt toilet. Alle lejligheder har møbleret balkon.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (stueetage med terrasse)

Disse lejligheder er ca. 35 m² og ligger i stueetagen ved indgangen til Les Chênes Verts. De består af opholdsstue med sovesofa og udtræksseng samt køkkenhjørne og soveværelse med to enkeltsenge. Der er badeværelse med bruser eller badekar samt toilet. Alle lejligheder har møbleret terrasse.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Villa Maupassant

Cannes, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Residence Cap Esterel

Agay, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Residence La Verrerie

Cannes, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Anbefalinger til dig

Residence Odalys Bastide des Chenes

Gordes, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les Villas de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Residence Le Mas des Alpilles

Le Paradou, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Espace de l'Hers

Chateauneuf-du-Pape

Hotel Mas de l'Oulivie

Les Baux-de-Provence

search map