Hotel i Saint-Rémy-de-Provence i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel Mas des Figues

Pris fra pr. pers.
 
Hotel Mas des Figues er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Mas des Figues er ikke en del af programmet hos In-France i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Saint-Rémy-de-Provence og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Henter indhold

Midt i en parklignende have omgivet af lavendel og olivenlunde ligger Mas des Figues, hvor Pierre Michelot tager i mod sine gæster. Stedet ligger tilbagetrukket fra vejen, så søger man ro og stilhed med muligheder for vandreture etc i den smukke omkringliggende natur, er Mas des Figues et perfekt feriested. Her er det oplagt at tage hen for par eller par med store børn.

Smuk natur og have

Mas des Figues ligger ca. 3 km uden for byen Saint-Rémy-de-Provence, med den smukke regionale park Les Alpilles lige uden for vinduet. I den omkringliggende have dyrkes blomster, grønsager, oliven, vin, frugt etc. Her er også køer, heste, får og geder. Stedet har en egenproduktion, der bl.a. bruges som ingredienser til morgenmaden og sælges i receptionen: olivenolie, marmelade og vin etc.

Poolområdet

Fra værelserne kan man se det indbydende poolområde, der ligger indhegnet med græsplæne omkring. Der opstilles liggestole og pavilloner, man kan søge læ under. Ved siden af poolområdet ligger der en stor fælles terrasse, hvor der er et skønt udendørsloungeområde. Her kan man også spise sin morgenmad, hvis man ikke vil indendøre i morgenmadsrestauranten, der ligger ved siden af terrassen.

Indendørs charme

I forbindelse med hovedbygningen har man adgang til de to værelser, der ligger på første sal. De to andre værelser ligger i en tilbygning til hovedbygningen i stueplan. I hovedbygningen ligger der ligeledes en fælles opholdsstue, der ligesom værelserne er indrettet i en personlig provencalsk stil med sans for charme og detalje. Værelserne og opholdstuen er indrettet med et møblement fra det 19. århundrede, som nøje er udvalgt hos de lokale antikvitetshandlere.

Værelserne på Hotel Mas des Figues

Dobbeltværelse Cosy med terrasse

Dette værelse vender mod nord. Det ligger i stueetagen med egen terrasse og have. Værelset har fliser på gulvet og er ellers indrettet med aircondition, minibar, lcd-tv, værdiboks og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Der er ikke mulighed for en ekstra opredning i dette værelse.

Værelse Cocooning med terrasse

Dette værelse vender mod syd. Det ligger i stueetagen med egen terrasse og have. Værelset har fliser på gulvet og er ellers indrettet med aircondition, minibar, lcd-tv, værdiboks og badeværelse medtoilet, bruser og hårtørrer. Værelset er handicapvenligt og har ligeledes plads til en ekstra opredning.

Dobbeltværelse Tropezienne med balkon

Dette værelse vender mod syd. Det ligger på første sal med egen balkon, hvorfra der er udsigt til den smukke parklignende have samt til det indtagende landskab. Værelset har fliser på gulvet og er ellers indrettet med aircondition, minibar, lcd-tv, værdiboks og badeværelse med toilet, badekar med løvefødder og hårtørrer. Der er ikke mulighed for ekstra opredning i dette værelse.

Suite

Suiten vender mod syd og har udsigt over den parklignende have. Den ligger på første sal med entré, soveværelse og opholdsstue med en dobbeltsovesofa. Desuden er der to badeværelser med toilet og hårtørrer. Det ene badeværelse har badekar med løvefødder, det andet har bruser. Suiten har fliser på gulvet og er ellers indrettet med aircondition, minibar, lcd-tv og værdiboks. Der er i sovesofaen plads til to opredninger.

 
 

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

In-France bliver til Signatours

I fremtiden finder du alle rejser til Frankrig på Signatours.dk - klik på logoet og du bliver ført direkte til en verden af billige rejser med nøje udvalgte hoteller og ferieboliger.

Vind en rejse for 2 personer inkl. fly og hotel

Kig forbi Signatours.dk og deltag i konkurrencen om en storbyferie for 2 personer inkl. fly, hotel, transfer og en middag!

>> se mere her og deltag i konkurrencen her 

 

Se alle rejser her

search map