Hotel i Saintes-Maries-de-la-Mer i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel Les Arnelles

Pris fra pr. pers.
 
Hotel Les Arnelles er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Les Arnelles er ikke en del af programmet hos In-France i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Saintes-Maries-de-la-Mer og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Henter indhold

Hotel Les Arnelles er beliggende i en meget rig og værdsat natur, der er præget af marskland med bølgende højt græs, hvor de hvide heste fra Camargue græsser, af flamingoer, vilde ænder og hejrer, der har fundet sig et levested netop her. Hotellet ligger kun ca. 1 km fra havet og stranden og et par kilometer fra kystbyen Saintes-Maries-de-la-Mer og er oplagt for dem, der elsker heste og naturen i sin utæmmede størrelse.

Camargues mange seværdigheder

Camargue-regionen er overordentlig velassorteret, når det kommer til aktiviteter - både sportslige og kulturelle. I vådområderne er der anlagt stier, hvor man kan vandre eller cykle (der er også cykler på hotellet) eller ride (også muligt fra hotellet på deres egne heste). Der kan ligeledes arrangeres safariture i firhjulstrækkere gennem den uberørte og meget fuglerige natur, hvilket man kan få mere information om på det lokale turistkontor. Ca. 4 km fra hotellet ligger en fuglepark, der kan have stor interesse for passionerede ornitologer. Byen Saintes Maries de la Mer er også en meget aktiv by, hvor der arrangeres forskellige festligheder året igennem. I blandt disse er der naturligvis en fest (i juli måned) til ære for de hvide heste, der er så karakteristiske for Camargue, men også tyrefægtning. Året rundt afholdes der desuden markedsdage i byen, enten onsdag eller lørdag morgen og formiddag, og om sommeren er der også dagligt marked om aftenen langs med stranden. På stranden tilbydes også forskellige sejlsportsaktiviteter, som sky-surfing og fiskeri samt mini-bådudflugter på floden Le Petit Rhone, hvor områdets flora og fauna kan udforskes.

Pool, restaurant og ridecenter

Som gæst på hotellet har man adgang til en flot dråbeformet pool omgivet af en træ-terrasse med liggestole og borde. Hotellet har desuden bar-restaurant-service, der er åben om aftenen, som ligeledes har tilhørende træ-terrasse, hvorfra man kan nyde aftenerne. Hotellet har desuden eget ridecenter, hvor meget kyndige rideinstruktører giver ridetimer og tilbyder rideture enten i en indhegning eller i det omgivende landskab. Man befinder sig på landet på godt og på ondt, og det betyder, at man skal forvente at kunne se og dufte sine omgivelser - men så er det godt værelserne har aircondition, så man kan lukke af for lyde og insekter om natten, og stadig have en god temperatur indendøre.

Værelser med særlige karakteristika

Værelserne ligger alle i ét plan i en u-formet bygning og er forbundet af en træplatform, der står på pæle over det gyngende græs. Hvert værelse har privat terrasse med bord og stole, der er adskilt af små planter og buske. Værelserne er indrettet udelukkende med træmøbler, i stil med resten af hotellet og Camargue. De er alle udstyret med fladskærms-tv med internationale kanaler, aircondition, wi-fi internet (gratis), værdiboks samt badeværelse med badekar, toilet og hårtørrer.

 
 

Lignende boliger

Les villas du Clos des Oliviers

Vidauban, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Aparthotel Odalys Olympe

Antibes - Juan Les Pins, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel Mediterranee

Menton, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel Le Pre Catelan

Antibes - Juan Les Pins

Aparthotel Odalys Olympe

Antibes - Juan Les Pins

In-France bliver til Signatours

I fremtiden finder du alle rejser til Frankrig på Signatours.dk - klik på logoet og du bliver ført direkte til en verden af billige rejser med nøje udvalgte hoteller og ferieboliger.

Vind en rejse for 2 personer inkl. fly og hotel

Kig forbi Signatours.dk og deltag i konkurrencen om en storbyferie for 2 personer inkl. fly, hotel, transfer og en middag!

>> se mere her og deltag i konkurrencen her 

 

Se alle rejser her

search map