Ferieboliger og hoteller i Tourtour

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Tourtour er en af de små karakteristiske provencalske middelalderbyer med fontæner, markedsplads og små krogede gader. Byen ligger højt (635 m over havet) og her er en fabelagtig udsigt over landskabet og helt ud til Middelhavet. Tourtour er udnævnt til en af Frankrigs smukkeste byer.

Tourtour er en velbevaret lille by med sin egen kilde, der giver liv til byens otte fontæner. Selvom her er fredeligt fornemmer man også, at der er tale om en levende by, ikke en turistkulisse. Beliggenheden giver mulighed for at trække sig tilbage og slappe af og alligevel er man tæt på mange spændende udflugtsmål.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig

Som gæst i byen anbefales det at slentre rundt i de små gader og på vejen skal man se resterne af de gamle bymure og det gamle middelalderslot, kirken Saint Denis og kapellet Sainte Trinitè. Der er desuden en del gallerier og atelierer, et pænt udvalg af butikker og restauranter at se på. Efter turen har man gjort sig fortjent til nogle af de lokale lækkerier, som blandt andet tæller gedeost, honning, sorte trøfler og liflig vin.

Interesserer man sig for olivenolie, findes der en gammel olivenmølle, som stadig er i brug om vinteren. Der presses ca. 50 ton oliven om året, hvilket giver omkring 8000 liter olie. Olivenmøllen kan besøges og den lokale olivenolie kan købes i byen.

 
 

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

search map