Hotel i Tourtour i Provence-Alpes-Côte d'Azur

La Petite Auberge

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

La Petite Auberge er et fredfyldt sted med en betagende udsigt over det provencalske landskab. Hvis man drømmer om en ferie med sydfransk stemning, så finder man det hele her. Middelalderbyen Tourtour ligger lige om hjørnet og bidrager til det autentiske indtryk.

Panoramisk udsigt

Det lille hotel ligger højt, omgivet af olivenlunde og med panoramaudsigt over landskabet. Både fra solterrassen ved poolen og fra terrassen i haven langs med huset er der en fabelagtig udsigt og god mulighed for at nyde solnedgangen om aftenen.

Sol eller skygge, vælg selv

Der er gjort meget for at gøre gæsternes ophold på stedet så behageligt som muligt. Ved poolen er der solstole og mulighed for at opholde sig i skyggen under pavilloner. Der er også en stor skyggefuld pavillon i haven, så man selv kan vælge om man vil have sol eller skygge.
Indenfor finder man receptionen, fælles opholdsrum samt morgenmadsstuen, hvor morgenmaden serveres fra buffet og kan nydes på terrassen. Der er desuden restaurant på stedet.

Værelserne

Værelserne ligger enten i hovedbygningen eller i et anneks. De er alle smagfuldt indrettet i en farveskala, som svinger fra cremefarvet til café au lait. De er indrettet med dobbeltseng, aircondition, satellit-TV (lcd), minibar samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer.

Værelserne på La Petite Auberge

Dobbeltvær. Standard (kun overnatning)

Disse værelser har alle dobbeltseng og badeværelse med badekar og toilet. Der er mulighed for en ekstra opredning mod tillæg.

Dobbeltvær. Panorama Comfort (kun overnatning)

Disse værelser har alle to enkeltsenge og badeværelse emd brusebad og toilet, og balkon eller have.

Junior Suite (kun overnatning)

Disse værelser er rummelige og har alle dobbeltseng og opholdsrum samt badeværelse med badekar og toilet. Der er mulighed for op til to ekstra opredninger til børn mod tillæg.

Suite (kun overnatning)

Disse værelser er rummelige og har alle dobbeltseng og opholdsrum samt badeværelse med badekar og toilet. Der er mulighed for op til to ekstra opredninger til børn mod tillæg. Desuden har disse værelser egen terrasse.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Les Domaines de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel La Lune de Mougins

Mougins, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les Parfums du Midi

Saint Victor de Malcap, Languedoc-Roussillon

Anbefalinger til dig

Hotel du Poete

Fontaine de Vaucluse, Provence-Alpes-Côte d'Azur

La Bastide d'Eygalières

Eygalières, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel La Lune de Mougins

Mougins, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

search map