Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Er du vinentusiast eller elsker du bare et godt glas vin? I så fald må du ikke gå glip af Provence, hvor du finder hoteller med passionerede værter, placeret midt imellem vinrankerne. Du vil lære om deres druer og du vil blive opvartet som aldrig før.

Tonsvis af druer

Forkæl dig selv med et glas vin i solen, som næsten altid er højt på himmelen i Côtes de Provence, mens du fordyber dig i roen og bemærker de mange dufte af lavendel og krydderier omkring dig. Druerne i Provence er meget alsidige da området byder på stor varietet, i både klima, jord og højdemeter, og det siges endda at man kan smage den provencalske sol i vinen. Gå en tur på de støvede markveje mens du nyder de storslåede udsigter området byder på. Besøg nogle af områdets 430 vingårde som glædeligt åbner dørene og lader dig smage på deres passion og deler ud af sin viden.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig
 
 

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

In-France bliver til Signatours

I fremtiden finder du alle rejser til Frankrig på Signatours.dk - klik på logoet og du bliver ført direkte til en verden af billige rejser med nøje udvalgte hoteller og ferieboliger.

Vind en rejse for 2 personer inkl. fly og hotel

Kig forbi Signatours.dk og deltag i konkurrencen om en storbyferie for 2 personer inkl. fly, hotel, transfer og en middag!

>> se mere her og deltag i konkurrencen her 

 

Se alle rejser her

search map